Αυτές είναι οι φούστες που θα κάνουν update στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Φέτος θα επενδύσεις στις φούστες και αυτά είναι τα πιο κομψά και ανανεωμένα σχέδια τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει και επίσημα στο φθινόπωρο, ωστόσο, έχουμε ήδη ξεκίνησε να οργανώνουμε την γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν. Η στιλιστική ανανέωση είναι ένα από τα πράγματα που μας δίνουν κίνητρο να επιστρέψουνε με χαρά και ενέργεια στην καθημερινότητά μας και η αλήθεια είναι, πως έχουμε συνηθίσει αρκετά τα καλοκαιρινά ρούχα μας. Χρειαζόμαστε μία αλλαγή, μία αναβάθμιση θα λέγαμε, όσον αφορά το στιλ μας. Για αυτό και αναζητήσαμε στιλιστική έμπνευση, όπως επίσης και τις τάσεις της σεζόν. Ανάμεσα στα hot fashion items, τα διαχρονικά κομμάτια και τα micro trends συναντήσαμε ένα άκρως θηλυκό ρούχο που θα το εμπιστευτούμε ιδιαίτερα στις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τη φούστα και πιο συγκεκριμένα τα πιο on trend σχέδια που θα κάνουν update στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Φέτος θα επενδύσεις στις φούστες και αυτά είναι τα πιο κομψά και ανανεωμένα σχέδια τους

Τόσο καιρό αναφερόμασταν συχνά στα φορέματα, τα πιο ευκολοφόρετα και κολακευτικά κομμάτια, παραγκωνίζοντας άλλα όπως τις φούστες. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της A/W σεζόν μάς θύμισαν την στιλιστική αξία τους. Είναι εξίσου θηλυκές, κολακευτικές και ευκολοφόρετες με τα φορέματα. Μπορεί να μην είναι ένα one piece outfit, όμως, έχει χάρη και κομψότητα. Ποια είναι, όμως, τα σχέδια που θα επικρατήσουν φέτος;

Όπως έχεις ήδη παρατηρήσει οι μίνι φούστες με την preppy αισθητική και τις πιέτες θα δώσουν το παρών και στις φθινοπωρινές γκαρνταρόμπες, ωστόσο, την μεγαλύτερη ευελιξία και επιβλητικότητα θα την έχουν αδιαμφισβήτητα οι δερμάτινες μίντι φούστες. Αποτελούν διαχρονικές επενδύσεις και προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους ακόμα και στα πιο απλά looks. Ανάμεσα βέβαια στα trends θα βρεις και casual επιλογές, όπως ντένιμ και τις κλασικές ρίγες. Παρακάτω δημιουργήσαμε έναν shopping guide με αρκετά διαφορετικά σχέδια φουστών, που θα ανανεώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου προσφέροντας ευελιξία για να τις φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τις φούστες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ριχτή μίντι φούστα με ριγέ prints, Stradivarius

Μίντι φούστα με δερμάτινη όψη, Marks & Spencer

Μίνι ντένιμ φούστα, Pink Woman

Ψηλόμεση μίντι φούστα με πλέξη ριμπ, Zara

Μίνι φούστα με μεταλλικές λεπτομέρειες, H&M

Μίντι δερμάτινη φούστα, Mango

Μίνι μαύρη φύστα με πιέτες, Pull & Bear