Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε την ιδανική ολόσωμη φόρμα για την επιστροφή στο γραφείο

Πίστεψε μας, η ολόσωμη φόρμα της Φαίης Σκορδά αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Φαίη Σκορδά NDP

''Πίσω στην πόλη'' φαίνεται πως είναι το motto των celebrities και πιο συγκεκριμένα των παρουσιαστριών, που ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία πρόκειται να αρχίσει άμεσα. Μετά τις διακοπές τους και τη χαλάρωση επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς έτοιμες να μας καλωσορίσουν με νέα θεματολογία. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Φαίη Σκορδά, η οποία άφησε το νησί και τις θάλασσες για το πλατό και τα φώτα. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φοράει την ιδανική ολόσωμη φόρμα για το γραφείο. Αν έψαχνες μία αναβάθμιση στο επαγγελματικό σου στιλ, η Φαίη Σκορδά έχει την ιδανική πρόταση. Άλλωστε, το office style δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε αυστηρά κοστούμια, φορέματα και πένσιλ φούστες, μπορείς να τηρείς το dress code και με πιο stylish και ενδιαφέροντα κομμάτια.

Η ολόσωμη φόρμα της Φαίης Σκορδά θα κάνει την επιστροφή στο γραφείο πολύ πιο stylish

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε την παρακάτω ανάρτηση, η οποία κέντρισε την προσοχή μας. Οι λόγοι είναι πολλοί και όλοι αφορούν το one piece που διάλεξε. Η παρουσιάστρια φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με καθαρές γραμμές και κολακευτική γραμμή, που δίνει έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα. Φέρει κοντό μανίκι, έντονο γιακά και ζωνη στη μέση. Μας αρέσει πολύ και ουδέτερη απόχρωση της ολόσωμης φόρμας, που επιτρέπει fun συνδυασμούς με αξεσουάρ. Το μπεζ, επίσης, αποπνέει μία ασύγκριτη μινιμαλιστική κομψότητα, η οποία αναβαθμίζει ακόμα το πιο απλό σύνολο.

Loading...

Η ολόσωμη φόρμα της Φαίης Σκορδά είναι άκρως ευκολοφόρετη, δεν θα σε δυσκολέψει στο καθημερινό ντύσιμο, ενώ θα σε κολακεύει ανεξάρτητα από τον σωματότυπο σου. Είναι μία στιλιστική επένδυση, που αξίζει σίγουρα να κάνεις για το φθινοπωρινό στιλ σου. Για αυτό και παρακάτω δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με διαφορετικές εκδοχές της κομψής ολόσωμης φόρμας της παρουσιάστριας, που θα θες να φορέσεις άμεσα.

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση και loose εφαρμογή, Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, Zara

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ