Ξεκινάς πρακτική; Η Stradivarius δημιούργησε μία συλλογή αφιερωμένη στο Intern Style

Ξεχωρίσαμε τα must have της συλλογής στον απόλυτο shopping guide για το office style σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Σεπτέμβριος φέρνει πάντα αλλαγές και νέα ξεκινήματα και είναι δύσκολο να μην σου δώσει κίνητρο να επιστρέψεις στην καθημερινότητα και τους ρυθμούς σου. Για πολλούς αυτές οι εβδομάδες θα είναι ένα μεγάλο επαγγελματικό ξεκίνημα, μπορεί να είναι μία νέα δουλειά ή ακόμα και μία πρακτική άσκηση. Πάνω σε αυτά θα εστιάσουμε στιλιστικά σήμερα. Αν, λοιπόν, ξεκινάς τώρα τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα θα χρειάζεσαι και την ανάλογη γκαρνταρόμπα, η οποία πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του office style. Βέβαια, οι κανόνες στο στιλ του γραφείου πλέον είναι αρκετά πιο ρευστοί με αποτέλεσμα να μπορείς να πειραματιστείς ακόμα και σε αυτό το look -κάτι που έκανε η Stradivarius με την νέα της συλλογή.

Η Stradivarius σχεδίασε όσα χρειάζεσαι στη νέα σου δουλειά | Ξεκίνα την πρακτική σου με πολύ στιλ

Είναι εύκολο να χάσεις την ταυτότητα σου και πολλά χαρακτηριστικά όταν πρέπει να φοράς μία στολή, η οποία είναι γενικευμένη για όλους. Αυτό συνέβαινε για χρόνια στο ''corporate life'' όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να εξελίσσονται. Έτσι, εσύ μπορείς να δημιουργήσεις την πιο φρέσκια και fun εκδοχή του office style χωρίς να κάνεις ''εκπτώσεις'' στην αισθητική σου. Η Stradivarius δημιούργησε μία συλλογή αφιερωμένη στα πρώτα βήματα κάθε επαγγελματία, στην πρακτική.

Άνετες παντελόνες με loose σιλουέτες, που δεν περιορίζουν αλλά και με χαρακτήρα που δίνουν νέα εποχή στο tailoring, cropped blazers, κλασικά print σε loose πουκάμισα, chunky loafers, μίνι φούστες με πιέτες, preppy φούτερ και άλλα θα βρεις στην νέα συλλογή της Stradivarius. Εμείς, ωστόσο, ξεχωρίσαμε τα must have της collection, ώστε να εξοπλιστείς καταλλήλως στο νέο σου ρόλο.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο ανανεωμένα κομμάτια, που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς στη νέα δουλειά, χωρίς να στερηθείς τίποτα από το στιλ και τον χαρακτήρα σου.

Μακριά ριχτή καμπαρντίνα, Stradivarius

Παντελόνι με γυριστή μέση, Stradivarius

Πουκάμισο με κορσέ, Stradivarius

Loafer με chunky σόλα, Stradivarius

Γιλέκο με ρίγες, Stardivarius

Cropped τζάκετ και παντελόνα με ρίγες, Stradivarius

Μίνι φούστα με πιέτες, Stradivarius

Φούτερ, Stradivarius

Πουκάμισο από ποπλίνα daily, Stardivarius

Μαύρη γραβάτα με δερμάτινη όψη, Stradivarius