Follow us

Οι πρώτες βροχές ξεκίνησαν και αυτός είναι ο στιλιστικός οδηγός για να επιβιώσεις με στιλ

Ο στιλιστικός οδηγός επιβίωσης για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου.

Οι πρώτες βροχές ξεκίνησαν και αυτός είναι ο στιλιστικός οδηγός για να επιβιώσεις με στιλ Pixel Formula

Οι πρώτες βροχές είναι και επίσημα εδώ. Μπορεί να μην έχουμε μπει στο φθινόπωρο, όμως, ο καιρός σταδιακά δροσίζει θυμίζοντας μας πως είναι μία ανάσα μακριά. Με λίγα λόγια, είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσουμε την γκαρνταρόμπα μας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε τόσο στις βροχερές ημέρες της εβδομάδας όσο και εκείνες του φθινοπώρου. Στη χώρα μας, η αλήθεια είναι πως ο καιρός παίζει ιδιαίτερα παιχνίδια με τη θερμοκρασία και τη βροχή, με αποτέλεσμα να μας δημιουργεί αρκετά στιλιστικά προβλήματα.

Πώς θα αντεπεξέλθουμε στιλιστικά στα τέλη Αυγούστου με βροχερές ημέρες;

Πάρε μαζί σου ένα blazer

Θα θέλαμε πολύ να φορέσουμε τα υπέροχα φθινοπωρινά πανωφόρια μας, που μας περιμένουν πως και πως στην γκαρνταρόμπα, ωστόσο, δεν είναι εφικτό. Η θερμοκρασία παραμένει ακατάλληλη για αυτά. Τις βροχερές ημέρες, λοιπόν, μπορείς να εμπιστευτείς ένα ελαφρύ blazer, το οποίο θα σε προστατεύσει από τον αέρα, την απότομη πτώση της θερμοκρασίας και δεν θα σου προκαλέσει κάποια δυσφορία στη ζέστη. Το blazer είναι το ιδανικό πανωφόρι για αυτή τη μεταβατική εποχή.

Loading...

Φόρα τα sneakers σου

Λατρεύομε τα σανδάλια, τα πέδιλα και τις εσπαντρίγιες, όμως, δεν έχουν δημιουργηθεί για τη βροχή. Σε αυτές τις καιρικές συνθήκες χρειάζεσαι sneakers και ιδανικά κάποια που να μην είναι λευκά, καθώς θα λερωθούν γρήγορα και εύκολα στη βροχή.

Loading...

Μείνε μακριά από ανοιχτόχρωμα looks

Και αφού αναφέραμε τα λευκά sneakers, το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα σου. Για να αποφύγεις ανεπιθύμητους λεκέδες και τις μπουγάδες τους, εμπιστεύσου σκουρόχρωμα ρούχα. Άλλωστε, αυτά έχουν ταυτιστεί με το δυναμικό και επιβλητικό στιλ και ποια δεν θέλει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά στο καθημερινό ντύσιμό της;

Loading...

Φόρεσε το πουκάμισο αντί για το tank top

Μία έξυπνη αλλαγή που μπορείς να κάνει στο καθημερινό styling είναι η εξής: Αντί για το κλασικό tank top, το αμάνικο μπλουζάκι και το τιραντάκι σου, φόρεσε ένα πουκάμισο. Το εν λόγω κομμάτι καλύπτει πλήρως τις στιλιστικές ανάγκες του μεταβατικού στιλ χωρίς να σε ''βαραίνει''.

Loading...

Επίλεξε ένα παντελόνι αντί για τα κλασικά φορέματα και τις φούστες

Τέλος, όσο και να σε δροσίζουν τα φορέματα και οι φούστες σου, τις βροχερές μέρες πρέπει να αποφεύγονται. Ο λόγος είναι προφανής: Σε τέτοιες μέρες, όπου οι ουρανοί ''ανοίγουν'', τα συγκεκριμένα fashion items θα είναι άκρως άβολα και αρκετά risqué. Ένα απλό τζιν παντελόνι είναι ιδανικό.

Υ.Γ Μείνε μακριά από τα flared παντελόνια, δηλαδή τις καμπάνες, γιατί θα λερωθούν λόγω του μήκους τους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ