Ποια καλοκαιρινά παπούτσια μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο;

Ποια παπούτσια μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μεταβατικού στιλ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι βροχερές ημέρες έχουν αλλάξει τη διάθεση μας και έχει γίνει κάπως πιο... φθινοπωρινή. Όπως έχεις διαπιστώσει από την απότομη εναλλαγή του καιρού, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να προετοιμαστείς για την επόμενη σεζόν και η βροχή το κάνει αναγκαίο. Όλες αυτές τις ημέρες τα σορτς, τα αέρινα φορέματα και τα σανδάλια ήταν οι go - to επιλογές μας, αφού η θερμοκρασία παρέμενε σταθερά στο 'κόκκινο'. Σήμερα, όμως, οι στιλιστικές ανάγκες μας έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών και χρειαζόμαστε έναν οδηγό για να μας καθοδηγήσει στο μεταβατικό στιλ, το οποίο στη χώρα μας έχει τις ιδιαιτερότητες του. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα παπούτσια, τόσο τα καλοκαιρινά όσο και τα φθινοπωρινά, με τα οποία θα περπατήσουμε τις επόμενες ημέρες και το φθινόπωρο.

Τα καλοκαιρινά παπούτσια που θα φορέσεις και τις φθινοπωρινές ημέρες

Summery sneakers | Τα αγαπημένα σου πάνινα sneakers, που αγόρασες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορούν να φορεθούν και τις επόμενες εβδομάδες. Είναι κατάλληλα και για τις ζεστές ημέρες και για τις δροσερές.

Δερμάτινα σανδάλια | Τα δερμάτινα σανδάλια σου, με τις πολυτελείς λεπτομέρειες, δεν έχουν ιδιαίτερη ευελιξία στις φθινοπωρινές ημέρες. Μπορείς, ωστόσο, να τα φορέσεις τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, καθώς θα ισορροπήσουν το κλασικό look του τζιν και του πουκαμίσου. Θα είναι μία δροσερή πινελιά στις ημέρες, που το outfit σου είναι πιο φθινοπωρινό.

Πέδιλα | Τα πέδιλα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα -έως τα τέλη Σεπτμεβρίου- μπορεί να αξιοποιηθούν. Μετά μπορείς να δώσεις τη θέση τους στα παπούτσια της σεζόν.

Ποια παπούτσια θα προσθέσεις στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου;

Loafers | Μία θεση στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου αξίζουν σίγουρα τα loafers, που είναι κομψά, άνετα και ευέλικτα.

Ankle Boots | Σιγά σιγά έρχεται και η στγμή των μποτών, όμως, πριν από αυτά την τιμητική τους έχουν τα μποτάκια, που φτάνουν έως τον αστράγαλο.

Μπαλαρίνες | Οι μπαλαρίνες μεσουρανούν στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και έχουν ήδη αγαπηθεί από τις fashionistas.