Follow us

Η Bella Hadid φόρεσε κάλτσες με ψηλοτάκουνα | Η μεγάλη φθινοπωρινή τάση που όλες θα φορέσουμε

Στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ξεχώρισαν τα looks που συνδύαζαν τις κάλτσες με ψηλοτάκουνα.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Η Bella Hadid είναι ένα πραγματικό supermodel και το πρόσωπο της δεσπόζει σε αμέτρητα εξώφυλλα και διαφημιστικές καμπάνιες. Περπατάει στα πιο σημαντικά fashion shows της εκάστοτε σεζόν, βρίσκεται στα πιο δημοφιλή κόκκινα χαλιά και κάθε της βήμα απαθανατίζεται. Είναι ένα style icon και κάθε της outfit το αποδεικνύει. Ό,τι και αν φορέσει, γίνεται τάση, ενώ καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει με τους στιλιστικούς συνδυασμούς της. Ήταν η ''βασίλισσα'' του Y2K Style όταν όλοι απορούσαν με τα σύνολα, που έφεραν όλα τα κλισέ της δεκαετίας των 00s. Σήμερα εξελίσσεται και υιοθετεί την τάση που είδαμε στα catwalks των πιο εμβληματικών οίκων μόδας. Ο λόγος για τις κάλτσες που συνδυάζονται με κάθε ψηλοτάκουνο σχέδιο παπουτσιών και έρχονται να αντικαταστήσουν τα statement καλσόν της προηγούμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας τα καλσόν με έντονο χαρακτήρα και glamorous λεπτομέρειες ήταν το απόλυτο αξεσουάρ για να ολοκληρώσει μία fashionista το outfit. Φέτος, παρ΄όλα αυτά, παραμερίζονται και τη θέση τους παίρνουν δυναμικά οι κάλτσες σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών και μηκών. Τις είδαμε μέχρι το γόνατο, πάνω από αυτό αλλά και λίγο μετά τον αστράγαλο σε διαφορετικά looks και συνδυασμένες με μπότες, ψηλοτάκουνα και φλατ. Τέτοια δυναμική παρουσία και ποικιλία έχουμε να δούμε από το 2013, όταν και πάλι είχαν κάνει την εμφάνιση τους στις πασαρέλες της τότε φθινοπωρινής σεζόν.

Οι εν λόγω trendy κάλτσες εμφανίστηκαν στις φετινές φθινοπωρινές πασαρέλες των Chanel, Hermes, Miu Miu, Coperni, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Gucci και Guvenchy, φέρνοντας την υπογραφή εμβληματικών fashion houses. Είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες, όταν έχουν δώσει το παρών σε τόσα πολλά και ισχυρά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας. Από ό,τι φαίνεται θα φορεθούν όσο ποτέ άλλοτε αυτή τη σεζόν. Η Bella Hadid έδειξε τον τρόπο: Πένσιλ φούστα, μαύρο T-shirt, μαύρες knee high κάλτσες, μαύρες γόβες και baguette τσάντα.

Loading...

Αυτό το look δεν είναι το μοναδικό, που έχει δημιουργήσει το supermodel. Έχει συνδυάσει τις statement κάλτσες της και με τα παπούτσια της σεζόν, τα loafers σε μία χαλαρή βόλτα της.

Η Bella Hadid φόρεσε κάλτσες με ψηλοτάκουνα | Η μεγάλη φθινοπωρινή τάση που όλες θα φορέσουμε

Πώς προτείνουν, όμως, οι σχεδιαστές να τις φορέσουμε;

Coperni A/W '22-23

Chanel A/W '22-23

Dolce & Gabbana A/W '22-23

Gucci A/W '22-23

Givenchy A/W '22-23

Dior A/W '22-23

Miu Miu A/W '22-23

Hermes A/W '22-23

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ