Follow us

Η Kylie Jenner φοράει ήδη αυτές τις φθινοπωρινές τάσεις

Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα βρεις στην γκαρνταρόμπα της Kylie Jenner.

Kylie Jenner Abaca/www.visualhellas.gr

Η Kylie Jenner μπορεί να είναι η πιο μικρή της οικογένειας Kardashian - Jenner, ωστόσο, έχει τη μεγαλύτερη επίδραση όσον αφορά τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς. Ό,τι φορέσει εκείνη αμέσως γίνεται sold - out, αντιγράφεται και ανάγεται σε trend. Με λίγα λόγια, μία ματιά στην γκαρνταρόμπα της είναι αρκετή για να ανακαλύψεις της τάσεις της σεζόν και όσα θα φορέσουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas. Για αυτό και εμείς λίγο προτού καλωσορίσουμε το φθινόπωρο ανατρέξαμε στις πρόσφατες εμφανίσεις της για να ξεχωρίσουμε τα μεγαλύτερα trends της σεζόν που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης της.

Η Kylie Jenner, άλλωστε, φημίζεται για τις ενδιαφέρουσες στιλιστικές της επιλογές, καθώς λατρεύει να πειραματίζεται με το look της. Δεν φοβάται να δοκιμάσει fashion items, που διαφέρουν αρκετά από τις κλασικές επιλογές της, για αυτό και θεωρείται ένα style icon της γενιάς της.

Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα βρεις στην γκαρνταρόμπα της Kylie Jenner

Δερμάτινο Παντελόνι | Το δερμάτινο παντελόνι κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση του στα social media, όμως, η εμφάνιση της Kylie Jenner με ένα τέτοιο είναι που εκείνη που κέντρισε το ενδιαφέρον της fashion κοινότητας. Το leather trend πάτα θα βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στις φθινοπωρινές τάσεις με τις διάφορες εκδοχές του και η Kylie Jenner επέλεξε εκείνη του παντελονιού.

Η Kylie Jenner φοράει ήδη αυτές τις φθινοπωρινές τάσεις

Denim Look | Τα total denim looks είναι το νέο obsession των fashion insiders, που λατρεύει όπως φαίνεται και η Kylie Jenner. Η ίδια προτιμάει τα denim φορέματα που φέρουν 00s λεπτομέρειες και κολακευτικές σιλουέτες υιοθετώντας τη μεγάλη τάση της σεζόν

Instagram @kyliejenner

Barbiecore Pink | Για το trend της σεζόν σου έχουμε μιλήσει εδώ και η Kylie Jenner είναι μία από τις πολλές celebrities που δεν μπόρεσαν να του αντισταθούν και δεν την αδικούμε. Εκείνη φόρεσε το έντονο φούξια, που θα κυριαρχήσει στο street style τους επόμενους μήνες, σε ένα ιδιαίτερο top -μία εύκολη και προσιτή πρόταση για εσένα που νιώθεις άβολα με τα έντονα χρώματα.

Instagram @kyliejenner

Catsuit | Τέλος, οι ολόσωμες φόρμες τύπου catsuit συνεχίζουν να μας απασχολούν και αυτή τη σεζόν. Είναι περισσότεροι οι οίκοι φέτος που το προτιμούν στις φθινοπωρινές συλλογές τους και η Kylie Jenner ήδη το έχει φορέσει στην πιο μινιμαλιστική και σέξι εκδοχή του, εκείνου του επιβλητικού μαύρου σε πραγματική στενή εφαρμογή.

Instagram @kyliejenner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ