Follow us

4 tips για να δημιουργήσεις ένα πολυτελές look το φθινόπωρο -χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία

Η πολυτέλεια για εμάς είναι αισθητική και αυτή μπορείς να την αποκτήσεις αν παίξεις σωστά το παιχνίδι του styling.

4 tips για να δημιουργήσεις ένα πολυτελές look το φθινόπωρο -χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία Pixel Formula

Με τη νέα σεζόν να βρίσκεται μία ανάσα μακριά η προσοχή μας είναι στραμμένη στις τάσεις της, τα νέα fashion drops και τα tips που θα μας βοηθήσουν να έχουμε ένα επιτυχημένο μεταβατικό στιλ. Σήμερα, λοιπόν, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία των φθινοπωρινών εμφανίσεων και θα επικεντρωθούμε κυρίως στις στιλιστικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολυτελή σύνολα on a budget. Η πολυτέλεια για εμάς είναι αισθητική και αυτή μπορείς να την αποκτήσεις αν παίξεις σωστά το παιχνίδι του styling. Παρακάτω θα να ανακαλύψεις 4 βασικούς κανόνες του.

Φόρεσε nude αποχρώσεις

Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα αποπνέουν πάντα μία αβίαστη κομψότητα και πιο πολύ θα προσθέτουν αριστοκρατία και φινέτσα στο look σου. 3 χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο σου αρκεί να είναι σε nude αποχρώσεις. Το φθινόπωρο, άλλωστε, ''λατρεύει'' αυτή τη χρωματική παλέτα και είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείς με το cream, το καφέ αλλά και το γκρι.

Loading...

Επένδυσε σε ζιβάγκο

Τα ζιβάγκο πλέον έχουν ταυτιστεί με τους εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley, όμως, η θέση τους βρίσκεται στην old money αισθητική, που προσπαθούν να αναδημιουργήσουν με κάθε τρόπο οι fashionistas στο Tik Tok και τα social media. Τα ζιβάγκο ανήκουν στο εκλεπτυσμένο στιλ και είναι η πιο σίγουρη επένδυση, για να προσθέσεις πόντους πολυτέλειας στο στιλ σου.

Loading...

Ένα πλεκτό φόρεμα θα αποπνέει πάντα κομψότητα

Είναι κομψό, διαχρονικό, ευέλικτο και ευκολοφόρετο, βασικές προϋποθέσεις για το καθημερινό ντύσιμο. Το πλεκτό φόρεμα θα κάνει update στο φθινοπωρινό στιλ σου και μπορείς να το εμπιστευτείς για τις εμφανίσεις σου τις επόμενες εβδομάδες.

Loading...

Τα υποδήματα με μυτερή μύτη έχουν άλλη χάρη

Οι γόβες, οι μπότες, τα φλατ, οι μπαλαρίνες και τα slingbacks αποκτούν πιο επιβλητικό και κομψό χαρακτήρα όταν η μύτη τους είναι μυτερή. Αυτή τη σεζόν μπορείς να τα εμπιστευτείς για άψογες εμφανίσεις που θα αποπνέουν πολυτέλεια, ενώ εσύ έχεις παραμείνει on a budget.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ