Follow us

Η Σοφία Καρβέλα φοράει τα πιο κομψά σακάκια για το φθινόπωρο

Ποια είναι τα blazers που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης της Σοφία Καρβέλα;

Αυτό είναι το πανωφόρι που εμπιστεύεται η Σοφία Καρβέλα για stylish φθινοπωρινές εμφανίσεις Instagram @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα τα τελευταία χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μαζί με τον σύντροφό της και τα παιδιά τους, αλλά κάθε χρόνο ξεκλέβουν χρόνο για να επισκεφτούν την χώρα μας και να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έτσι έκαναν και φέτος, όμως, τώρα επέστρεψαν στις ΗΠΑ και την καθημερινότητά τους εκεί, όπως και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Σοφία Καρβέλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία της μόδας, καθώς δουλεύει ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands. Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή, για να αντιληφθείς, πως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση είναι ερωτευμένη με τη μόδα. Η ίδια, μάλιστα, ανεβάζει πολλά από τα αγαπημένα της looks, ενώ προβάλλει και τη δουλειά της. Επιστρέφοντας, λοιπόν, πίσω η Σοφία Καρβέλα έπιασε αμέσως το styling δημοσιεύοντας διάφορα looks, που μας έβαλαν σε απολύτως φθινοπωρινή διάθεση.

Ποια είναι τα blazers που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης της Σοφία Καρβέλα

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες τις φωτογραφίες, στις οποίες η Σοφία Καρβέλα φοράει τα πιο στιλάτα blazers της σεζόν. Ένα γκρι oversized blazer, που φαίνεται πιο ζεστό και από παλτό, ένα μαύρο κοντό τζάκετ με ιδιαίτερα κουμπιά και ένα διαχρονικό καρό blazer ήταν τα τρία σακάκια, που επέλεξε για τα φθινοπωρινά outfits της. Όλα τα σχέδια της αποπνέουν κομψότητα, μία αβίαστη φινέτσα και τα looks τους νικούν τις τάσεις.

Loading...

Η Σοφία Καρβέλα γνωρίζει καλά την στιλιστική αξία ενός κομψού blazer για αυτό και δεν τα αποχωρίζεται όλο το χρόνο στις ΗΠΑ. Εκεί ο καιρός διαφέρει και μοιάζει να είναι ''μεταβατικός'' όλο τον χρόνο, οπότε ένα blazer είναι πάντα χρήσιμο στο καθημερινό στιλ της. Οι προτάσεις των παραπάνω σχεδίων είναι μία safe επιλογή για το δικό σου μεταβατικό στιλ και σίγουρα αξίζουν την επένδυση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ