Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο δημοφιλές μαγιό της σεζόν

Είναι δυναμικό και διακριτικό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αναδεικνύοντας με τον πιο stylish τρόπο το γυναικείο κορμί.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων της στα social media και ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όλο το καλοκαίρι φρόντιζε να δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τις εμφανίσεις της στην παραλία να είναι αυτές που συζητιούνται πιο πολύ. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Rouk Zouk'' φαίνεται πως έχει μία μεγάλη συλλογή μαγιό και της αρέσουν τόσο οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν και τα έντονα χρώματα όσο και οι διαχρονικές κλασικές επιλογές. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα μαγιό, που φόρεσε πρόσφατα και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Το ολόσωμο μαγιό της Ζέτα Μακρυπούλια που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτησή της στο Instagram. H Ζέτα Μακρυπούλια είναι ακόμα σε ''vacation mood'' και ποζάρει ευτυχισμένη στην παραλία φορώντας το αγαπημένο της μαγιό και συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: ''Καλημέρα και έγχρωμα και b&w ! Πάμε για βουτιά; #summer2022''. Το μαγιό, ωστόσο, είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με ''V'' λαιμόκοψη, στενή εφαρμογή, που αγκαλιάζει σφιχτά της γυναικείες καμπύλες, και φαρδιές τιράντες για σωστή στήριξη. Με την πρώτη ματιά μπορεί να μην σε ενθουσιάζει ή να σε ιντριγκάρει όπως ένα πιο εκκεντρικό μαγιό. Όμως αυτή είναι η μαγεία του συγκεκριμένου σχεδίου: Είναι δυναμικό και διακριτικό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αναδεικνύοντας με τον πιο stylish τρόπο το γυναικείο κορμί. Είναι κολακευτικό για κάθε σωματότυπο, δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τις τάσεις και αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.