Follow us

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το φόρεμα τάση της σεζόν

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υποδέχεται το φθινόπωρο με τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NPD

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσιεύοντας πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και πολλά fashion items από την γκαρνταρόμπα της. Η ίδια έχει ένα αβίαστα κομψό στιλ και προσφέρει έμπνευση με τις αναρτήσεις της. Σε μία από αυτές ξεχωρίσαμε το φόρεμα τάση της σεζόν.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία της, η Αντιγόνη Κουλάκουκου φοράει ένα αέρινο strapless φόρεμα με το hot animal print της σεζόν, το λεοπάρ. Η ίδια το επέλεξε στις τελευταίες διακοπές της, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και καλωσορίζοντας το φθινόπωρο με τον πιο σωστό τρόπο: Φορώντας το trendy φόρεμα της σεζόν.

Loading...

Οι πασαρέλες μίλησαν | Το λεοπάρ φόρεμα είναι must have για αυτή τη σεζόν

Οι πασαρέλες των Moschino, Etro, Lanvin, Cavali Sacai, Max Mara και Michael Kors παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές στο λεοπάρ φόρεμα δίνοντας μεγάλη έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις. Τα σχέδια τους χαράζουν νέα εποχή στο παρεξηγημένο print και τώρα το άλλοτε κακόφημο λεοπάρ γίνεται συνώνυμο του δυναμισμού, της πολυτέλειας και του αυθεντικού γυναικείου στιλ. Οι σχεδιαστές προτείνουν την υιοθέτηση του σε ένα άκρως κολακευτικό φόρεμα, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα πάντα με τα αξεσουάρ σε αμέτρητες περιστάσεις.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το φόρεμα τάση της σεζόν

Ένα λεοπάρ φόρεμα συνδυασμένο με μπότες ή γόβες και ένα μακρύ παλτό είναι σίγουρα ένα look που δεν θα περάσει απαρατήρητο, ενώ το επίθετο ''καλοντυμένο'' είναι σίγουρα δικό του. Οι fashionistas το έχουν προτίμησαν στα καλοκαιρινά φορέματα τους και σίγουρα θα το συναντήσουμε και την επόμενη σεζόν στις πιο δυναμικές εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ