Follow us

7 υπέροχα φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο

Ο οδηγός αγοράς που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη καλεσμένη του γάμου.

7 υπέροχα φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε έναν φθινοπωρινό γάμο Pixel Formula

Τους προηγούμενους μήνες είχαμε χάσει το μέτρημα με τις προσκλήσεις και τα ''RSVP'' των γάμων, που πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι και σίγουρα δεν ήμασταν οι μόνες. Βέβαια, η wedding season δεν τελείωσε στις 31 Αυγούστου. Αντιθέτως συνεχίζει δυναμικά, αφού για τα περισσότερα ζευγάρια ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για τη διοργάνωση του γάμου. Δεν έχει πολλή ζέστη αλλά ούτε και κρύο, ο καιρός είναι ''γλυκός'', ιδανικός για μία ανοιχτή και μεγάλη δεξίωση. Έτσι και αυτή την περίοδο κανονίζουμε με προσοχή τις εξόδους των Σαββατοκύριακων, αφού είναι πολύ πιθανό να έχουμε ξεχάσει το γάμο κάποιου αγαπημένου μας ζευγαριού. Πέρα, όμως, από την οργάνωσή του προγράμματός μας, ένα θέμα που αφορά αυτές τις περιστάσεις και ταλανίζει τις περισσότερες εμάς είναι το ενδυματολογικό κομμάτι: Τι θα φορέσουμε ως καλεσμένες σε μία φθινοπωρινή τελετή γάμου; Ποιο είναι το σωστό look, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα;

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν πιο εύκολο dress code από τους φθινοπωρινούς και έτσι τώρα χρειαζόμαστε μία παραπάνω βοήθεια. Για αυτό και απευθυνθήκαμε στις fashion insiders, οι οποίες εμπιστεύονται και πάλι τα φορέματα στους φθινοπωρινούς γάμους με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στα σχέδια και το ''ύφος'' τους. Το φθινόπωρο όλες επιλέγουν μονόχρωμα φορέματα χωρίς ανάλαφρες σιλουέτες και σίγουρα χωρίς μοτίβα, όπως τα καλοκαιρινά φλοράλ και λαχούρια. Συνεχίζουμε να βλέπουμε στις εμφανίσεις τους έντονες αποχρώσεις, απλά σε μία σκούρα χρωματική παλέτα. Το μάξι μήκος και οι ''βαριές'' λεπτομέρειες επιβάλλονται σύμφωνα με τις προτάσεις τους, όπως επίσης και οι δραματικές γραμμές. Το glamorous look ολοκληρώνεται με statement κοσμήματα και ψηλοτάκουνα σε αντίθεση με τα καλοκαιρινά σύνολα, που είχαν πιο ethnic πινελιές και φλατ σανδάλια.

Loading...

Βρήκαμε 7 φορέματα που είναι ιδανικά για τους φθινοπωρινούς γάμους

Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στη διαδικτυακή αγορά για να βρούμε τα κατάλληλα φορέματα, που θα φορέσεις στους φθινοπωρινούς γάμους. Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία και παρακάτω θα βρεις 7 φορέματα ιδανικά για αυτή την περίσταση που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη καλεσμένη.

One shoulder μάξι φόρεμα, About You

Μάξι φόρεμα με λεπτές τιράντες και άνοιγμα, Mango

Μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή με cut out, Massimo Dutti

Strapless φόρεμα, Η&Μ

Μίνι φύξια φόρεμα, BSB

One shoulder μάξι φόρεμα με άνοιγμα, Lynne

One shoulder μάξι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ