Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα σου δείχνει πώς να ντυθείς ανεπιτήδευτα σέξι

Το look της Χριστίνας Μπόμπα που αξίζει να παρατηρήσεις.

MissBloom TEAM
Τα σανδάλια που θα φορέσεις από την πόλη έως τις διακοπές είναι αυτά της Χριστίνας Μπόμπα Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει σταματήσει τα ταξίδια τον τελευταίο καιρό και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να κρατάει μία βαλίτσα στο χέρι για λίγο ακόμα. Άλλωστε, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, έχουν προγραμματίσει και τη βάπτιση των δίδυμων κορών τους στη Μύκονο. Λίγο πριν από αυτό, η ίδια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που λατρεύει και φροντίζει πάντα να απαθανατίζει σε αμέτρητες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία από τις αναρτήσεις εκεί, όμως, είχε αρκετό στιλιστικό ενδιαφέρον.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζει μαθήματα στιλ πάνω στο ανεπιτήδευτα σέξι look

Η Χριστίνα Μπόμπα στη συγκεκριμένη φωτογραφία με το στιλιστικό ενδιαφέρον ποζάρει μπροστά στον Θερμαϊκό με ένα απολύτως σέξι look που φαίνεται αβίαστα σαγηνευτικό και συγχρόνως αρκετά χαλαρό. Πώς τα κατάφερε; Εμπιστεύτηκε βασικά κομμάτια, που έχει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και τα συνδύασε μαεστρικά στο σέξι look της. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα μαύρο cropped τζιν με ψηλόμεση εφαρμογή, που αγκαλιάζει ομοιόμορφα τις καμπύλες της δίνοντας έμφαση παράλληλα στη μέση της. Η ίδια πρόσθεσε ένα μαύρο στενό τοπ, το οποίο έφερε ένα ευρηματικό cut out στο μπούστο, που ήταν η σέξι πινελιά που έδωσε χαρακτήρα στο κατά τα άλλα casual outfit της.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει φλατ σανδάλια, καθώς είναι λάτρης τους. Η Influencer είχε ένα μαύρο bacpack μαζί της, μία τσάντα που βοήθησε να πετύχει την ισορροπία μεταξύ του σέξι και του casual look της. Για να αναδημιουργήσεις ένα παρόμοιο outfit μπορείς να εμπιστευτείς την ίδια στιλιστική συνταγή: Μαύρα ρούχα και αξεσουάρ, ένα χρώμα που έχει ταυτιστεί με το μυστήριο, τον δυναμισμό και τη σαγήνη. Φρόντισε όμως να έχουν τον απαραίτητο casual χαρακτήρα, όπως το τζιν, τα παπούτσια και η τσάντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ