Follow us

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα της με ένα φόρεμα που τονίζει τη μέση

Το φόρεμα που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου, όπως κανένα άλλο.

MissBloom TEAM
Τατιάνα Στεφανίδου

Στο τηλεοπτικό πλατό του ''TLive'' επέστρεψε και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα έκανε πρεμιέρα. Μετά το ταξίδι της στις ΗΠΑ μαζί με την κόρη της, η παρουσιάστρια επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και μας καλωσορίζει στην ενημερωτική της εκπομπή με χαμόγελα και όρεξη για δουλειά. Η ίδια φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της πρεμιέρας της με το στιλιστικό κομμάτι να ξεχωρίζει δικαιωματικά.

Το φόρεμα που θα αναδείξει τη μέση σου είναι αυτό που φοράει στην πρεμιέρα της η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήδη από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν του ''TLive'' αναδείχθηκε στη master του office style. Τα κομμάτια που επέλεγε για κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση πρόσφεραν την απόλυτη στιλιστική έμπνευση για το ντύσιμο του γραφείου. Τα φορέματά της, οι γόβες, οι κομψές παντελόνες και τα κοστούμια αποτελούσαν τις προτάσεις για μία κομψή εμφάνιση γραφείου που πληροί όλους τις προϋποθέσεις του dress code και θα χάριζαν στην κάθε μία τον τίτλο της''καλοντυμένης''. Το ίδιο στιλ εμπιστεύεται και φέτος με την πρώτη της εμφάνιση να μπαίνει στο wish list μας.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη νέα σεζόν με ένα άκρως θηλυκό και κολακευτικό φόρεμα. Πρόκειται για ένα σχέδιο με έντονη πορτοκαλί απόχρωση που αναδεικνύει τη μαυρισμένη της επιδερμίδα. Έχει το ιδανικό μήκος, το μίντι, που μπορείς να αξιοποιήσεις με ευκολία σε αμέτρητες περιστάσεις Το φόρεμα της έχει halter λαιμόκοψη και φέρει μία ενδιαφέρουσα ασυμμετρία στο τέλος του. Μία διακριτική ζώνη στη μέση δίνει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα ολοκληρώνοντας το δυναμικό και stylish χαρακτήρα του φορέματος. Το σχέδιο ανήκει στη συλλογή του σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis.

Loading...

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνδύασε το φόρεμά της με πέδιλα σε μεταλλιζέ όψη. Πρόκειται για μία πινελιά που τονίζει το πορτοκαλί χρώμα του φορέματος και το συνοδεύει μοναδικά. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με κοσμήματα από το brand Imanoglou.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ