Robe Coat | Βρήκαμε στη Mango tο αγαπημένο παλτό των fashionistas που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Τα robe coats επιστρέφουν και εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη Mango.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να εξοπλίσεις τη στιλιστική φαρέτρα σου με τα απαραίτητα fashion items για να δημιουργείς πάντα αξιοζήλευτες εμφανίσεις χωρίς στιλιστικά ατοπήματα. Ειδικά τώρα που διανύουμε μία μεταβατική περίοδο, η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη προς τα απαραίτητα κομμάτια των φθινοπωρινών και χειμερινών εμφανίσεων αναλύοντας παράλληλα τα fashion drops, τις τάσεις και τις προτάσεις των ειδικών. Έτσι, μέχρι στιγμής έχουμε κάνει λόγο για τα must have πανωφόρια, τα παπούτσια και τα φορέματα, όπως επίσης και τις στιλιστικές συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση που είναι το ντύσιμο σε περιόδους με απρόσμενες καιρικές εναλλαγές. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα παλτό, που δεν λείπει από καμία εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα και φέτος αποτελεί τάση.

Τα robe coats επιστρέφουν και εμείς βρήκαμε το ιδανικό στη Mango

Ο λόγος για τα robe coats, τα παλτό που φέρουν μία φαρδιά ζώνη στη μέση και δένουν σταυρωτά χαρίζοντας την άνετη και ζεστή αίσθηση μίας ρόμπας, όπως αυτές που φοράμε στο σπίτι. Πέφτουν χαλαρά πάνω μας και αγκαλιάζουν σφιχτά το κορμί μας. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα και έχουν πλέον αποκτήσει το status του staple. Φέτος, λοιπόν, τα παλτό ρόμπες γίνονται και τάση σύμφωνα με τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Στα catwalks των Stella McCartney, Dior, Gabriela Hearst, Coperni, Balenciaga ξεχωρίσαμε τόσο μάλλινες εκδοχές όσο και με δραματικές faux γούνες αλλά και leather looks προσφέροντας μεγάλη ποικιλία και looks για κάθε περίσταση και αισθητική.

Παρ' όλα αυτά, οι fashionistas με το πιο κομψό στιλ έχουν σίγουρα την κλασική εκδοχή του στις γκαρνταρόμπες τους και τις φορούν κάθε χρόνο προκαλώντας αβίαστα εντύπωση. Εμείς βρήκαμε το robe coat των ονείρων μας στη Mango και είναι ό,τι πιο stylish έχουμε δει. Έχει μακρύ μήκος, μάλλινη υφή και φέρει φαρδιά ζώνη στη μέση. Θα το ανακαλύψεις παρακάτω.

Μάλλινο παλτό με ζώνη στη μέση, Mango