Follow us

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα | Το μίντι φόρεμα της από τη BSB που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν

Η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση με ένα δυναμικό look.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά NDP

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην μικρή οθόνη και μας είπε την πρώτη της καλημέρα για τη σεζόν από το πλατό του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια θα μας κρατάει συντροφιά με την εκπομπή "Πρωινό Μας” κάθε πρωί. Η Φαίη Σκορδά είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπο της και στο καλωσόρισμα της ανέφερε: "Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή".

Όπως ήταν αναμενόμενο την προσοχή μας κέντρισε το κομψό look της. Η ίδια προτίμησε το λευκό, ένα αριστοκρατικό χρώμα, το οποίο αποπνέει κομψότητα, καθαρότητα και πολυτέλεια. Μάλιστα, πολλές ήταν οι παρουσιάστριες που προτίμησαν λευκά σύνολα στις πρεμιέρες τους (διάβασε περισσότερα εδώ) αυτή τη σεζόν και φαίνεται πως και η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να του αντισταθεί.

Το λευκό φόρεμα της BSB που φόρεσε στην πρεμιέρα της η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε ένα κομψό λευκό φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή της BSB, που θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα και το online από τα μέσα Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή που αγκαλιάζει υπέροχα το γυναικείο σώμα αναδεικνύοντας τις καμπύλες αλλά και τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Το νέο σχέδιο της BSB έχει λεπτές τιράντες, ανοιχτή πλάτη και ίσια λαιμόκοψη κολακεύοντας το μπούστο. Η παρουσιάστρια το συνδύασε με nude πέδιλα για ένα look που πληροί τις στιλιστικές απαιτήσεις της πρεμιέρας χωρίς να κάνει στιλιστικά λάθη. Μην ξεχνάς πως το λευκό φοριέται όλο τον χρόνο και με την πρόταση της BSB θα το κάνεις με στιλ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ