Streetcore | Πώς θα υιοθετήσεις την hot τάση της σεζόν με τα νέα κομμάτια της Stradivarius

Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν στην πραγματική ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όλες αδιαμφισβήτητα αναζητάμε καθημερινά μία δόση ανανέωσης στο ντύσιμο μας, μία αλλαγή που θα μας δώσει την απαραίτητη παρακίνηση να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Το styling άλλωστε είναι το πιο fun παιχνίδι και όταν έχει τα κατάλληλα κομμάτια μπορεί να γίνει ακόμα πιο κομψό αλλά και ιδιαίτερο εξελίσσοντας το προσωπικό σου στιλ. Για αυτό υπάρχουν βέβαια και οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν, που προτείνουν νέα κομμάτια και συνδυασμούς που θα γράψουν από την αρχή το dress code της κάθε περίστασης. Τον ίδιο στόχο έβαλε και η Stradivarius με το νέο της fashion drop, που ακούει στο όνομα Streetcore. Αν βαρέθηκες να ντύνεσαι με τα ίδια looks και τις ''συνηθισμένες'΄γραμμές, η Stradivarius έχει τη λύση.

Πώς θα υιοθετήσεις τo Streetcore με τα fashion items της Stradivarius

Η νέα συλλογή της Stradivarius έχει εμπνευστεί από το street style και πιο συγκεκριμένα από την ανάγκη της Gen Z να αποδομήσει οτιδήποτε θεωρείται κλασικό. Έμφαση έχει δώσει στο office style, επανασυστήνοντας το μέσα από νέες γραμμές που φέρνουν επανάσταση στο corporate dress code. Cropped πουκάμισα, oversized blazers, baggy tailored παντελόνια και edgy leather κομμάτια, συνδυάζονται μεταξύ τους μοναδικά αποδεικνύοντας στους preppy lovers πως φαινομενικά αταίριαστα κομμάτια δημιουργούν τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς.

Αυτή είναι η ουσία του streetcore, η αντιφάσεις μεταξύ των styles που συνδυάζονται στο πιο cool outfit. Η Stradivarius, λοιπόν, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή του Streetcore. Πρόκειται για μια δράση με την οποία το brand δείχνει από διάφορες δημιουργούς τις νέες τάσεις που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν. Αρχίζει με το μοντέλο και ταλέντο από την Ολλανδία Amaka Enem, που ήταν υπεύθυνη να δημιουργήσει τους πιο fun συνδυασμούς με κομμάτια του brand.

Η fashionista καταφέρνει να αλλάξει τα office looks ενσωματώνοντας πιο βασικά κομμάτια του stretstyle. Στα looks της θα βρούμε ένα από τα key items αυτού του φθινοπώρου, τα πουκάμισα, σε διαφορετικές γραμμές, υφές και κάθε είδους χρώματα. Τα συνδυάζει με corsets, jeans, parachute παντελόνια, παντελόνια cargo με αθλητικά παπούτσια ή με shorts και tops με λαιμόκοψη halter.

Get the looks

Μίνι φόρεμα, Stradiavrius

Τζάκετ με όψη δέρματος, Stradiavrius

Παντελόνι parachute από ποπλίνα με stoppers, Stradiavrius

Παντελόνι με γυριστή μέση, Stradivarius

Μίντι φούστα cargo, Stradiavrius

Κοντό πλεκτό πουλόβερ με πλεξίδες, Stradiavrius

Oversized blazer με ριγέ print, Stradiavrius

Cropped λευκό πουκάμισο, Stradiavrius

Μαύρες Knee High μπότες, Stradiavrius