Follow us

Η Celia Kritharioti ντύνει ξανά την Khloe Kardashian και το αποτέλεσμα είναι glamorous

Η Khloe Kardashian φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με την Ελληνίδα σχεδιάστρια και τίμησε ξανά τα σχέδια της.

MissBloom TEAM
Η Celia Kritharioti ντύνει ξανά την Khloe Kardashian και το αποτέλεσμα είναι glamorous Splash/Ideal Images

Η Beyoncé γιόρτασε με ένα μεγαλοπρεπές πάρτι τα 41α γενέθλια της και οι φωτογραφίες από την glamorous διοργάνωση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της διάσημης τραγουδίστριας, ωστόσο, μία από αυτούς επέλεξε να φορέσει outfit Ελληνίδας σχεδιάστριας. Ο λόγος για την Khloe Kardashian, η οποία τίμησε άλλο ένα σχέδιο της Celia Kritharioti. Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα είχε επιλέξει ξανά στο παρελθόν ένα glamorous φόρεμα της σχεδιάστριας βάζοντας ''φωτιά'' στα social media. Πιο συγκεκριμένα, για την εμφάνισή της στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων του 2021, η μικρότερη από τις αδελφές Kardashian εμφανίστηκε στο πάρτι της παραμονής με μ' ένα Celia Kritharioti Couture ασημί μάξι φόρεμα διακοσμημένο στο χέρι με κρυστάλλους, που αναδείκνυε άψογα τη σιλουέτα της. Η ίδια είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς φάνηκε πως λάτρεψε το look της.

Loading...

Μήνες μετά και η Khloe Kardashian επιλέγει ξανά τη Celia Kritahrioti για το πάρτι της χρονιάς, εκείνο της Beyoncé.

To two piece της Celia Kritharioti που λάτρεψε η Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian λατρεύει τα glamorous σχέδια της Celia Kritahrioti για αυτό και επέλεξε ξανά ένα που ήταν κεντημένο με αμέτρητους κρυστάλλους. Πρόκειται για ένα two piece, που αποτελείται από μία μίνι φούστα και ένα μακρυμάνικο cropped τοπ, τα οποία έχουν στενή εφαρμογή αγκαλιάζοντας ιδανικά τη σιλουέτα και τις πλούσιες καμπύλες της. Η Khloe Kradashian συνδύασε το two piece με matching μπότες, που έφταναν λίγο κάτω από το γόνατο και φυσικά τη διάσημη ''Hourglass'' τσάντα της Balenciaga, που ήταν και αυτή διακοσμημένη με κρυστάλλους.

Loading...

Δίπλα από την Khloe Kardashian ποζάρει η αδερφή της Kim Kardashian και η φίλη τους La La Anthony μα εξίσου glamorous looks γεμάτα παγιέτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ