Πώς θα φορέσεις τα φθινοπωρινά φορέματά σου με sneakers

Τα looks που θα σε πείσουν να συνδυάσεις τα φορέματα σου με sneakers.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν ένα πράγμα έχει γίνει κατανοητό τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, είναι το εξής: Δεν υπάρχουν όρια και πόσο μάλλον κώδικες και κανόνες. Όλα είναι επιτρεπτά και όλα μπορούν να δείχνουν κομψά μέσα από τους σωστούς συνδυασμούς. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα αθλητικά παπούτσια, που μετά το τέλος των κατ' οίκον περιορισμών δεν έφυγαν από το καθημερινό ντύσιμό μας. Αντιθέτως, εδραίωσαν τη θέση τους και πλέον δεν τα αποχωριζόμαστε. Μετά από πολλούς στιλιστικούς συνδυασμούς και πειραματισμούς μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε, πως τα sneakers φοριούνται σχεδόν σε κάθε περίσταση. Ακόμα και οι νύφες επιλέγουν λευκά sneakers στις δεξιώσεις τους, οπότε το μόνο που χρειάζεσαι εσύ για να τα εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ είναι έμπνευση. Θα εστιάσουμε όμως το συνδυασμό τους με τα φορέματα αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν.

Τα looks που θα σε πείσουν να συνδυάσεις τα φορέματα σου με sneakers

Τα φορέματα έχουν ένα αδιαμφισβήτητο θηλυκό χαρακτήρα, ο οποίος συγκρούεται με τον casual των αθλητικών παπουτσιών. Ωστόσο, αυτή η αντίθεση είναι που κάνει τον συνδυασμό τους ιδανικό. Οι fashionistas ανά τον κόσμο αναδημιουργούν με βάση τη δική τους αισθητική αυτό το φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι και το αποτέλεσμα είναι άκρως stylish.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα φθινοπωρινά looks με τον συγκεκριμένο style combo, τα οποία θα σου προσφέρουν στιλιστική έμπνευση και θα σε πείσουν να φορέσεις τα φθινοπωρινά φορέματα σου με sneakers. Οι style experts εμπιστεύονται κυρίως ευέλικτα λευκά sneakers συνδυάζοντας τα με knitted άνετα φορέματα και τα απαραίτητα πανωφόρια.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.