Follow us

To φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αναδεικνύει το μικρό στήθος

Η λαιμόκοψη ''κλειδί'' για να δημιουργείς πάντα κομψές εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γυναίκα που ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι του styling και πάντα να βγαίνει νικήτρια. Έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας, έχει συγκεντρώσει στα χέρια της απαραίτητα tips για να δημιουργεί stylish εμφανίσεις και πάνω από looks που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Στα τελευταία θα εστιάσουμε εμείς σήμερα, αφού αντλήσαμε ένα πολύ σημαντικό tip από πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μην ξεχνάς πως οι συμβουλές για το ντύσιμο και δη εκείνες που αναφέρονται στον σωματότυπο είναι εξίσου σημαντικό με την έμπνευση και τους οδηγούς αγοράς.

Η λαιμόκοψη ''κλειδί'' που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο Instagram με ένα άκρως κοριτσίστικο look, που γρήγορα κέντρισε την προσοχή μας. Με την πρώτη ματιά θα δεις πως η παρουσιάστρια και μοντέλο φοράει ένα μίνι φόρεμα με ανοιχτή γραμμή, που αγκαλιάζει σφιχτά τον κορμί της ανοίγοντας σε μία πιο αέρινη σιλουέτα, φέρει φαρδιές γραμμές και ένα ρομαντικό print στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Platform heels ολοκληρώνουν το look, που αποτελούν και μεγάλη τάση της σεζόν. Πού εντοπίζεται, λοιπόν, το tip;

Loading...

Στην λαιμόκοψη. Η ίσια γραμμή που συνοδεύεται από στενή εφαρμογή στο πάνω μέρος του φορέματος και με φαρδιές τιράντες αναδεικνύουν το μικρό μπούστο. Αυτή η λαιμόκοψη είναι η ιδανική για κάθε γυναίκα, ωστόσο, κολακεύει ακόμα περισσότερο το πιο μικρό. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να επενδύσεις σε ένα φόρεμα ή ένα τοπ, φρόντισε να πληρούν αυτές τις στιλιστικές προϋποθέσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ