Οι φινετσάτες μπότες της Mango που έγιναν viral στο Tik Tok

Οι Cowboy μπότες είναι το παπούτσι του φθινοπώρου και η Mango σχεδίασε τις πιο φινετσάτες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αντλήσαμε έμπνευση από τα social media για το καθημερινό styling. Άλλωστε, στην εποχή μας είναι οι πραγματικοί trendsetters και θα ήταν αδύνατο να γράφουμε για τάσεις χωρίς να ενημερωνόμαστε μερικώς από αυτά. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ξεχωρίζει ανάμεσα τους ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Ο λόγος για το Tik Tok, που παρουσιάζει τη μία τάση μετά την άλλη, την hot αισθητική του χθες, του σήμερα και του αύριο. Ανάμεσα στα μικρού μήκους βίντεο θα βρεις τόσο προτάσεις και ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου όσο και τις αγορές που αξίζει να κάνεις. Καθώς ''σκρολάραμε'' στη γνωστή πλατφόρμα, βάλαμε άλλο ένα fashion item που μας παρουσίασε στο shopping list μας. Οι fashionistas στη γνωστή πλατφόρμα μάς παρουσιάζουν όσα χρειαζόμαστε για αυτή τη σεζόν και αυτή τη φορά μάς παρουσίασε τις must have μπότες, που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα sold out.

Οι Cowboy μπότες είναι το παπούτσι του φθινοπώρου και η Mango σχεδίασε τις πιο φινετσάτες

Οι cowboy μπότες είχαν ξεχωρίσει στις τάσεις της μόδας στις αρχές της δεκαετίας των 00s, ενώ έκαναν αισθητή την παρουσία τους και πριν μερικές σεζόν. Φέτος φαίνεται πως επιστρέφουν δυναμικά στα trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και πρόκειται να αναδειχθούν στο ''it'' παπούτσι του street style. Την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις καουμπόικες μπότες έδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη οι Acne Studios, Isabel Marant, Alexander McQueen και Fendi, που σχεδίασαν τις πιο ενδιαφέρουσες εκδοχές τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βήματα τους ακολούθησαν τα αγαπημένα μας προσιτά brands με το τελευταίο σχέδιο της Mango να γίνεται viral. Πρόκειται για τις knee high δερμάτινες μπότες σε μαύρο χρώμα, που έχουν ήδη λατρέψει οι fashionistas. Μάλιστα, η δημοτικότητα τους έφτασε ως το Tik Tok και έγιναν viral. Είναι άνετες, κομψές και κολακευτικές οπότε θα πρέπει να βιαστείς αν θέλεις να τις αποκτήσεις.

@annaescassut

Obsessed 🪩🤍

♬ Afraid To Feel - LF SYSTEM

Shop the boots

Δερμάτινες μπότες τύπου cowboy, Mango