Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου δείχνει έναν απλό τρόπο για να αναβαθμίσεις το κλασικό τζιν σου

Το στιλιστικό μάθημα της παρουσιάστριας πάνω στο κλασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη ndp

Είμαστε πεπεισμένες πως ό,τι και αν σου πούμε, όσες προτάσεις και αν σου δώσουμε, όσα looks και αν σου προτείνουμε, εσύ δεν θα αποχωριστείς ποτέ το αγαπημένο σου τζιν. Για αυτό, όμως, δεν σε κρίνουμε αφού και εμείς έχουμε την ίδια αγάπη για το συγκεκριμένο παντελόνι. Το φοράμε όλο το χρόνο, καθώς δεν ανήκει αποκλειστικά σε καμία εποχή και δεν το αγγίζουν οι τάσεις. Ένα τζιν που ταιριάζει σαν γάντι στο σώμα σου είναι πραγματικά αναντικατάστατο, ένας στιλιστικός θησαυρός που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Παρ' όλα αυτά, τα looks με το τζιν μπορεί να γίνονται κάπως... επαναλαμβανόμενα. Πόσες παραλλαγές μπορείς να κάνεις και πόσο μπορείς να τα ανανεώσεις; Σε αυτά τα ερωτήματα απαντάει η Μαρία Μπεκατώρου με ένα πρόσφατο look της.

Loading...

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει γυρίσει πιο ανανεωμένη από ποτέ στο τηλεοπτικό πλατό και την ίδια ανανέωση φέρουν και οι εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη. Η ίδια, μάλιστα, κέντρισε το ενδιαφέρον μας με ένα look στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν το τζιν της, που έδειχνε πιο κομψό από ποτέ. Πώς; Η Μαρία Μπεκατώρου το συνδύασε με ένα άλλο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που αξίζει να προσέξεις και εσύ.

Πώς θα αναβαθμίσεις το κλασικό τζιν σου σύμφωνα με την Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια εμπιστεύτηκε το αγαπημένο της τζιν για το τηλεοπτικό της look και έκανε την κίνηση ''ματ'' για να το αναβαθμίσει. Η ίδια το συνδύασε με ένα πουκάμισο σε έντονη απόχρωση με ιδιαίτερη υφή, που έκανε update στο κλασικό look του τζιν.

Loading...

Για να κάνεις update στο δικό σου jean look μπορείς να επενδύσεις σε τοπ με έντονο χαρακτήρα. Παράδειγμα αποτελεί ένα σατινέ πουκάμισο, ένα κασμιρένιο πουλόβερ αλλά και ένα τοπ με cut outs.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ