Follow us

Τι φορούν οι fashionistas αυτή την περίοδο | 15 φθινοπωρινά looks για να εμπνευστείς

Τάσεις, νέα κομμάτια και συνδυασμοί που θα σε καθοδηγήσουν στην απόκτηση του ιδανικού στιλ.

Τι φορούν οι fashionistas αυτή την περίοδο | 15 φθινοπωρινά looks για να εμπνευστείς Pixel Formula

Το στιλ είναι καθαρά μία προσωπική διαδικασία, που εκφράζει το ίδιο άτομο. Το ντύσιμο που επιλέγει, οι συνδυασμοί, τα χρώματα, τα αξεσουάρ καθώς και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια αποτελούν κομμάτια ενός παζλ, που χαρακτηρίζουν ένα άτομο. Δηλώνει τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του και τον τρόπο που επιθυμούν οι άλλοι να τον βλέπουν. Είναι συγχρόνως ένας καθρέφτης αλλά και ένα ''mood board''. Για αυτό και είναι δύσκολο να περιγράψουμε σε ένα άρθρο τι φορούν οι πιο κομψές fashionistas αυτή την περίοδο. Θα προσπαθήσουμε όμως. Ξεκινήσαμε από έναν λογαριασμό στο Instagram και περάσαμε στον άλλον και μετά στον επόμενο και τον μεθεπόμενο. Κάπως έτσι καταλήξαμε στα 15 κυρίαρχα φθινοπωρινά σύνολα για να σου δώσουμε τόσο στιλιστική έμπνευση όσο και να σε καθοδηγήσουμε στις τάσεις της σεζόν.

Τι φορούν, λοιπόν, οι fashionistas αυτή τη φθινοπωρινή περίοδο; Αρχικά βασίζονται στις επικρατέστερες τάσεις. Έτσι στα looks τους βλέπουμε την preppy αισθητική και το κολεγιακό στιλ, με τις μίνι φούστες με πιέτες, τα loafers φορεμένα με κάλτσες και μία σκουρόχρωμη παλέτα να δίνουν το παρών. Βέβαια, βλέπουμε πολλές να φορούν τα αγαπημένα μας κοστούμια μακριά από τα γραφεία σε χαλαρές γραμμές και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις. Οι μάξι φούστες, για τις οποίες σου έχουμε μιλήσεις εδώ, δίνουν το παρών στο street style και στις πιο κομψές εκδοχές τους. Δίνουν έμπνευση για δυναμικά office looks.

Οι knee high μπότες φαίνεται, πως είναι παντού και κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Αυτό ισχύει και για την καμπαρντίνα που ανανεώνεται τόσο στον σχεδιασμό της όσο και μέσα από υπέροχους συνδυασμούς, ενώ αισθητή κάνει την παρουσία του και το λεοπάρ print.

Αυτά και άλλα θα βρεις παρακάτω.

Τι έχει ξεχωρίσει πραγματικά από τις φθινοπωρινές τάσεις;

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ