Follow us

Το αναπάντεχο αξεσουάρ που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν

Το αξεσουάρ που δεν περιμέναμε να ξεχωρίσουμε στο street style αυτής της περιόδου.

Το αναπάντεχο αξεσουάρ που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν Splash/Ideal Images

Καθώς μελετούμε εξονυχιστικά το street style των τελευταίων ημερών για να εντοπίσουμε τόσο τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν όσο και εκείνες που γεννιούνται στους πολυσύχναστους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας ξεχωρίσαμε ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα fashion item που δεν περιμέναμε να συναντήσουμε φέτος στα looks του fashion month αλλά και σε ένα γενικότερο πλαίσιο στις στιλιστικές επιλογές των fashion experts. Δεν τα είχαμε εντοπίσει άλλωστε στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και έτσι μας προκάλεσα μεγάλη εντύπωση η θερμή υποστήριξη των fashionistas προς αυτό το αξεσουάρ. Ο λόγος για το αθλητικό καπέλο, εκείνο που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού και συνδυάζει το look του visor, ενώ έχει συνδεθεί με τα σπορ. Το jockey καπέλο ή αλλιώς το καπέλο του baseball είναι το αξεσουάρ, που δίνει το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις αυτής της περιόδου.

Loading...

Τα αθλητικά καπέλα έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas | Τα looks που θα σε πείσουν να τα φορέσεις και εσύ

Ίσως πριν από αρκετά χρόνια να επένδυσες σε ένα αθλητικό καπέλο ευελπιστώντας πως θα τόνωνε την διάθεση σου για γυμναστική και περπάτημα. Κατά πόσο το αθλητικό καπέλο jockey κατάφερε να σε παρακινήσει παραμένει άγνωστο, όμως, σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους. Πάρε παράδειγα από τις fashionistas, οι οποίες το λατρεύουν και κατά καιρούς το φέρνουν στις πρώτες θέσεις των τάσεων.

Ο αθλητικός χαρακτήρας του σε συνδυασμό με το δυναμικό look του το κάνει ακαταμάχητο. Οι style experts λατρεύουν την κομψή αντίθεση του με preppy looks και casual chic σύνολα. Μάλιστα, τα jockey καπέλα έχουν κερδίσει και τα pop icons Rihanna, Rosalia και Dua Lipa. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα φόρεμα αλλά και με μία σατινέ φούστα, με ένα κοστούμι αλλά και με το φούτερ σου, οι επιλογές είναι αμέτρητες αφού δεν υπάρχουν κανόνες για να το περιορίσουν.

Δες παρακάτω τα looks των fashionistas με αθλητικά καπέλα, που θα σου προσφέρουν όλη τη στιλιστική έμπνευση για να τα φορέσεις με κομψότητα.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ