Follow us

Οι ντένιμ φούστες είναι η τάση που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο

Δημιουργήσαμε τον ιδανικό shopping guide για να υιοθετήσεις την hot τάση του street style.

Οι μίντι ντένιμ φούστες είναι η must- have επιλογή του φετινού καλοκαιριού Pixel Formula

Τόσο καιρό αναφερόμασταν συχνά στα φορέματα, τα πιο ευκολοφόρετα και κολακευτικά κομμάτια, παραγκωνίζοντας άλλα, όπως οι φούστες. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 μάς θύμισαν την στιλιστική αξία τους. Είναι εξίσου θηλυκές, κολακευτικές και ευκολοφόρετες με τα φορέματα. Μπορεί να μην αποτελούν one piece outfits, όμως, έχουν χάρη και κομψότητα. Μάλιστα, η fashion κοινότητα το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα σε μία συγκεκριμένη εκδοχή τους, που δεν περιμέναμε να δούμε σε τόσο μεγάλο βαθμό στο street style. Ο λόγος για τις τζιν φούστες, δηλαδή εκείνα τα fashion items που φέρουν το ντένιμ ύφασμα που τόσο αγαπάμε και φοράμε συνέχεια σε πολλές εκδοχές του.

Loading...

Το ντένιμ φέτος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις της μόδας, καθώς οι πασαρέλες της A/W σεζόν ανανέωσαν το look του προτείνοντας κομψές και ενδιαφέρουσες εκδοχές τους. Οι ντένιμ φούστες, όμως, έχουν κυριαρχήσει στο street style περισσότερο από αυτό που είχαμε προβλέψει από τις συλλογές της σεζόν. Οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν τις μίντι αλλά και μάξι εκδοχές τους, οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στα 00s. Εκείνη τη δεκαετία οι ντένιμ φούστες ήταν το απόλυτο must have και κάθε celebrity όπως επίσης και trendsetter φωτογραφιζόταν με μία μίνι εκδοχή της, ενώ και οι μίντι είχαν κάνει ηχηρή την εμφάνιση τους.

Loading...

Η επιστροφή τους στα φετινά trends ίσως και να μην δημιουργεί τέτοια έκπληξη, αφού τα 00s έχουν επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Βλέπουμε ολοένα και περισσότερες αναφορές σε εκείνη τη δεκαετία, όπου τα πράγματα φαίνονταν πιο απλά. Μία δόση νοσταλγίας και αθωότητας προστίθεται στις συλλογές των οίκων μέσων αναφορών στα 00s. Οι ντένιμ φούστες, όμως, πέρα από τα ευχάριστα συναισθήματα που προκαλούν, έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Μπορείς να τις συνδυάσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, ακριβώς όπως κάνεις με το τζιν παντελόνι σου με τη διαφορά πως είναι ακόμα πιο θηλυκό. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ποτό και να αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη και ενημερωμένη fashionista.

Shop the trend

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς συγκεντρώσαμε τις ντένιμ φούστες που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και πιο συγκεκριμένα στις φθινοπωρινές day to night εμφανίσεις σου. Ό,τι και αν ψάχνεις, μίντι, μάξι ή μίνι, με πιέτες ή στενή εφαρμογή, θα το βρεις παρακάτω.

Μάξι ντένιμ φούστα με σκίσιμο, Zara

Μίντι ντένιμ φούστα, About You

Μίνι ντένιμ φούστα με πιέτες, H&M

Μίντι ντένιμ φούστα με πιέτες, Helmi

Μίντι ντένιμ φούστα με σκίσιμο, Lynne

Μίντι ντένιμ φούστα με σκίσιμο, Mango

Μίντι ντένιμ φούστα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ