Follow us

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι στο γραφείο σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το look από τη Zara που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πλατό του ''Happy Day'' και μας χαρίζει την πρώτη καλημέρα της ημέρας μαζί με τους συνεργάτες της. Βέβαια, αυτό που προσέχουμε εμείς ιδιαίτερα είναι οι στιλιστικές της επιλογές, που πάντα κάτι έχουν να μας προσφέρουν, όπως για παράδειγμα κάποια στιλιστική συμβουλή, μία νέα πρόταση ή έναν υπέροχο συνδυασμό. Σε κάθε περίπτωση μία ματιά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μπορεί να μας δώσει την στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο look της η παρουσιάστρια μάς έδειξε έναν τρόπο για να φορέσουμε το δερμάτινο παντελόνι στο γραφείο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που συνήθως εμφανίζεται με άκρως θηλυκά κομμάτια, αυτή τη φορά κέντρισε την προσοχή μας με έναν πιο edgy look. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι με δερμάτινη όψη, που έφερε ανοιχτή γραμμή -μία λεπτομέρεια που παίζει ρόλο στην άνεση του σχεδίου αλλά και στο βαθμό που θα κολακέψει μία σιλουέτα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε το συγκεκριμένο γιατί είναι αρκετά κολακευτικό και άνετο λόγω της προαναφερθείσας γραμμής.

Loading...

Η ίδια συνδύασε το παντελόνι με ένα strapless τοπ με καρό print, που θυμίζει ένα blazer. Το καρό γενικά έχει συνδεθεί με τα διαχρονικά και κομψά looks του γραφείου και επιλέγεται πάντα για αλάνθαστες επαγγελματικές εμφανίσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα. Το outfit ανήκει στη συλλογή της Zara. Εμείς, ωστόσο, θα κάναμε κάποιες προσαρμογές στο look για να είναι πιο ευέλικτο και κατάλληλο για το γραφείο.

Πώς θα φορέσεις στο γραφείο το δερμάτινο παντελόνι;

Κρατάμε σίγουρα την κολακευτική γραμμή του δερμάτινου παντελονιού και αλλάζουμε το τοπ. Προσθέτουμε ένα λευκό πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο ακόμα και ένα Τ-shirt. Στη συνέχεια ολοκληρώνουμε το look με ένα καρό blazer και δερμάτινα ψηλοτάκουνα ή μπότες. Μπορείς να βρεις την παραλλαγή του look παρακάτω και να φορέσεις σαν πραγματική fashionista το δερμάτινο παντελόνι.

Straight leg παντελόνι με δερμάτινη όψη, Zara

Tweed blazer, Zara

Λευκό πουκάμισο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ