Follow us

Τα loafers της H&M που έχουν γίνει ανάρπαστα

Τα ιδανικά loafers για day to night σύνολα είναι εκείνα της H&M και κοστίζουν μόλις 39,99 ευρώ.

Τα loafers της H&M που έχουν γίνει ανάρπαστα Pixel Formula

Είναι δυνατό να έχουμε αρκετά παπούτσια στη συλλογή μας; Αν δει κάποιος την γκαρνταρόμπα μας, θα απαντήσει ''ναι'', αν όμως απαντήσουμε εμείς, τότε θα γνέψουμε αρνητικά και θα ξεχυθούμε στα φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα για να βρούμε εκείνα τα σχέδια που θα ανανεώσουν το στιλ της σεζόν και θα προσθέσουν πολλά στις εμφανίσεις μας. Για αυτή τη φθινοπωρινή περίοδο, αναζητάμε ένα άνετο, ευέλικτο και κομψό παπούτσι με χαρακτήρα, που θα αναδείξει ακόμα και ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το τζιν. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε καθώς σκρολάραμε στο Tik Tok, εκεί όπου οι μεγάλες τάσεις διαδίδονται και οι νέες γεννιούνται. Ο λόγος για τα κομψά loafers, τα μοκασίνια που δεν πρόκειται να φύγουν από τις τάσεις της μόδας.

Τα συγκεκριμένα υποδήματα ταυτίστηκαν με το σχολικό στιλ, το φοιτητικό και τους βιβλιοθηκάριους. Η μόδα, όμως, τα τελευταία χρόνια τα έχει επανασυστήσει και μας προτρέπει να τα φορέσουμε και αυτή τη σεζόν. Θεωρούνται must have και δίνουν το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις. Οι fashionistas τα λατρεύουν και κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών δεν τα αποχωρίζονται. Την εκδοχή, ωστόσο, που πιστεύουμε πως μπορείς να φορέσεις περισσότερο είναι αυτή των φλατ με τον διακριτικό τρακτερωτό πάτο, καθώς είναι κατάλληλη για το office style αλλά και τις επίσημες εξόδους.

Τα ιδανικά loafers για day to night σύνολα είναι εκείνα της H&M και κοστίζουν μόλις 39,99 ευρώ

Αυτά τα μοκασίνια τα βρήκαμε στην Η&Μ, η οποία σχεδίασε τα πιο stylish παπούτσια. Τα ανακαλύψαμε στο παρακάτω μικρού μήκους βίντεο και τράβηξαν απευθείας την προσοχή μας. Είναι μαύρα, έχουν platform σόλα -μία κομψή λεπτομέρεια που προσθέτει πολλούς πόντους στην εμφάνιση αλλά και ύψος στη σιλουέτα, και φέρει μία διακοσμητική chunky αλυσίδα. Θα τα βρεις παρακάτω.

Τα loafers της H&M που έχουν γίνει ανάρπαστα
Loafers με platform σόλα και chunky αλυσίδα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ