Follow us

Η μάλλινη φούστα από τη Massimo Dutti που αποπνέει πολυτέλεια

Η μάλλινη φούστα που θα φοράς ξανά και ξανά το φθινόπωρο -και τον χειμώνα.

Η μάλλινη φούστα από τη Massimo Dutti που αποπνέει πολυτέλεια Splash/Ideal Images

Όταν δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα μπορείς να φορέσεις μία φούστα. Τα συγκεκριμένα fashion items τις τελευταίες σεζόν είχαν παραμεληθεί ιδιαίτερα τόσο από τις fashionistas όσο και από τους σχεδιαστές. Από την προηγούμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22, όμως, οι φούστες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και κερδίζουν ολοένα και περισσότερες θέσεις στις τάσεις. Στην αρχή είδαμε τις preppy μίνι με τις πιέτες σε διαχρονικές αποχρώσεις και print, όπως το καρό. Μετά ήρθε η μίντι φούστα με την Bella Hadid από τις αρχές του Σεπτεμβρίου να φωτογραφίζεται φορώντας διάφορες εκδοχές της αναδεικνύοντας τες με κάθε κλικ των φωτογράφων. Ύστερα -και δεν το περιμέναμε- ήρθαν οι μάξι φούστες, εκείνες που καλύπτουν όλο το μήκος του ποδιού και θυμίζουν κάτι από προηγούμενη δεκαετία. Οι μάξι φούστες με δερμάτινες υφές και ντένιμ looks έγιναν γρήγορα τάση και ολοένα και περισσότερες fashionistas υιοθετούν το trend.

Loading...

Με λίγα λόγια οι φούστες αποτελούν τάση, όμως, οι γυναίκες με διαχρονικό στιλ και κομψές γκαρνταρόμπες γνωρίζουν πως ποτέ δεν έφυγαν από τη μόδα. Μία κομψή φούστα, που ταιριάζει σαν γάντι πάνω στον σωματότυπο σου είναι ένας στιλιστικός θησαυρός που δεν γνωρίζει από trends και εφήμερες αισθητικές. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε την ιδανική στη Massimo Dutti, το brand που ντύνει τη σύγχρονη businesswoman με στιλ και δυναμισμό, που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Η μάλλινη φούστα που θα φοράς ξανά και ξανά το φθινόπωρο -και τον χειμώνα

Ο λόγος για την παρακάτω φούστα που έχει ψηλόμεση εφαρμογή, μαύρη απόχρωση και διακριτικά κοψίματα. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα της, το διαχρονικό σχέδιο της και την κομψότητα της -στοιχεία που την κάνουν να φαίνεται πραγματικά πολυτελής. Μπορείς να τη φορέσεις στο γραφείο αλλά και σε μία έξοδο, σε ένα fancy look αλλά και ένα casual chic. Η στιλιστική ευελιξία της είναι μεγάλη και σίγουρα δεν θα σταματήσεις να τη φοράς όλη τη σεζόν -και την επόμενη.

Η μάλλινη φούστα από τη Massimo Dutti που αποπνέει πολυτέλεια
Μίντι φούστα με σκισίματα από μαλλί, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ