Follow us

H απόλυτη έμπνευση για το φθινοπωρινό ντύσιμο βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα της Elsa Hosk

Τα looks που θα σε αναδείξουν σε πραγματική fashionista.

H απόλυτη έμπνευση για το φθινοπωρινό ντύσιμο βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα της Elsa Hosk Splash News / Ideal Images

Η Elsa Hosk είναι ένα supermodel που μετράει πολλά χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας. Η ίδια ήταν ένας από τους Αγγέλους της Victoria's Secret, έχοντας περπατήσει στα πιο πολυπόθητα runways και πρωταγωνιστήσει στις πιο διάσημες καμπάνιες και εξώφυλλα. Σήμερα, όμως, η Σουηδέζα Elsa Hosk έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό style icon με κάθε της look να δημιουργεί τάσεις και να χαρίζει έμπνευση. Μπήκαμε, λοιπόν, διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της και ξεχωρίσαμε εκείνα τα φθινοπωρινά looks, που αξίζουν την προσοχή σου. Αποτελούνται τόσο από τάσεις όσο και από διαχρονικά κομμάτια και θα σου δείξουν τον τρόπο να ανανεώσεις το στιλ σου σαν πραγματική fashionista, που γνωρίζει την ισορροπία μεταξύ των trends, του αυθεντικού στιλ και της αξίας των fashion items.

Πάρε έμπνευση από την Elsa Hosk για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Το double denim trend είναι η τάση που σαρώνει το street style | Το ντένιμ έχει μία μακροχρόνια σχέση με τη μόδα που δεν πρόκειται ποτέ να λήξει. Οι fashionistas για ακόμη μία φορά δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο double denim και η Elsa Hosk προτείνει τον ευέλικτο συνδυασμό τζιν παντελονιού και πουκαμίσου.

Loading...

Οι μάξι φούστες είναι μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου | Αυτή τη σεζόν οι συγκεκριμένες φούστες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashionistas. Έχουν το ιδανικό μήκος για τις κρύες ημέρες της εποχής και μπορείς να τις αξιοποιήσεις τόσο στις επαγγελματικές σου εμφανίσεις όσο και σε πιο επίσημες αλλά και casual.

Loading...

Τόσο απλό και συγχρόνως τόσο κομψό | Ο συνδυασμός του τζιν με μία πλεκτή ζακέτα, ένα υπέροχο ζευγάρι παπουτσιών με μεσαίου ύψους τακούνι όπως τα slingbacks αλλά και ένα ζευγάρι μπότες, και μία κομψή τσάντα χειρός μπορεί να σου προσφέρει όσα δεν μπόρεσε ποτέ ένα glamorous look. Το παράδειγμα της Elsa Hosk μιλάει από μόνο του.

Loading...

The boyfriend shirt | Ένα oversized πουκάμισο -δανεισμένο από την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου- μπορεί να σε αναδείξει σε μία πραγματική fashionista. Η Elsa Hosk προτείνει να προσθέσεις μία ζώνη για να δώσεις περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου. Εμείς θα σου προτείναμε να προσθέσεις λόγω σεζόν ένα κολάν, μία μίνι φούστα ή ένα αρκετά ζεστό καλσόν και μπότες.

Loading...

Leather is sexy & chic | Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον δυναμισμό των δερμάτινων κομματιών και πιο συγκεκριμένα του leather φορέματος. Η Elsa Hosk γνωρίζει τη στιλιστική του αξία και προτείνει ένα με μακρύ μήκος, κολακευτική γραμμή και πολύ κομψότητα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ