Follow us

Πώς θα πετύχεις το Punk στιλ των 70s με κομμάτια από τη νέα συλλογή Bershka

Η νέα συλλογή της Bershka έχει όσα χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το πιο επαναστατικό look αυτή τη σεζόν.

Πώς θα πετύχεις το Punk στιλ των 70s με κομμάτια από τη νέα συλλογή Bershka Courtesy of Bershka

Η μόδα βρίσκεται σε μία συνεχή συζήτηση με τον πολιτισμό, με το τώρα και το χθες αλλά και το αύριο. Η μόδα είναι ένας καθρέφτης που πάνω του καθρεφτίζονται όλες οι αλλαγές στον κόσμο αλλά και οι δικές μας προσωπικές αλλαγές. Ένας μεγάλος καθρέφτης που όλο αλλάζει και όλο εξελίσσεται κοιτάζοντας πίσω και πηγαίνοντας μπροστά. Για αυτό βλέπουμε στις τάσεις της κομμάτια, αισθητικές, trends και στιλ που αποτίουν φόρο τιμής σε κάποιο αντίστοιχο του παρελθόντος. Παράδειγμα αποτελεί η κουλτούρα της Punk μουσικής, η οποία εκφράστηκε μέσα από τους κώδικες του styling. Το punk, η απόλυτη τάση των 70s, υπήρξε ένα σημείο-σταθμός στον κόσμο της μουσικής αλλά και της μόδας. Εμβληματικά συγκροτήματα, όπως οι Sex Pistols, The Clash και οι Ramones, ανέλαβαν να εξαπλώσουν έναν επαναστατικό ήχο και ένα ακόμα πιο επαναστατικό στιλ, το οποίο εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο της μόδας μέχρι σήμερα.

Go Punk | Η νέα συλλογή της Bershka έχει όσα χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το πιο επαναστατικό look αυτή τη σεζόν

Ακολουθώντας τα χνάρια αυτού του κινήματος, η Bershka παρουσιάζει την ''GO PUNK'', μια νέα συλλογή, που επαναφέρει πιο επίκαιρα από ποτέ την αισθητική και το στιλ της Punk. Το fashion brand σχεδίασε τις πιο ανανεωμένες εκδοχές των αντιπροσωπευτικών κομματιών του punk στιλ κάνοντας το απόλυτο update στο look του. Μέσα από τα κομμάτια της ''GO PUNK'' η Bershka δίνει σύγχρονη διάθεση, φέρνοντας στο σήμερα κλασικά κομμάτια, όπως τα τζάκετ με δερμάτινη όψη αλλά και τις ριγέ μπλούζες, τα οποία συνδυάζονται με key items της φετινής σεζόν F/W '22: Φούστες με πιέτες και μίνι φόρεμα σε καρό με κυρίαρχα χρώματα το μπλε, το πορτοκαλί και το μαύρο, το γιλέκο κορσές και το χαμηλοκάβαλο παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Τα αξεσουάρ έχουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την τάση, με τα τσόκερ, τα σκουφιά και τις ζώνες με τρουκς να ολοκληρώνουν ένα look που μας μεταφέρει στο επαναστατικό Λονδίνο της δεκαετίας του ‘70. Οι ψηλές μπότες τύπου chunky και τα μποτάκια με πολλές αγκράφες συμπληρώνουν τα outfit αυτής της νέας συλλογής και μπορείς να υιοθετήσεις το punk look με αυτά τα fashion items, που θα βρεις παρακάτω, από το νέο drop της Bershka.

Παντελόνι tailoring fit με καρό και αλυσίδα, Bershka

Καρό μακρυμάνικο πουκάμισο oversized, Bershka

Platform παπούτσια με τρουκς, Bershka

Καρό μίνι φούστα tailoring με αλυσίδα και παραμάνες, Bershka

Κοντομάνικη μπλούζα με τύπωμα Grateful Dead, Bershka

Καρό γιλέκο tailoring, Bershka

Μποτίνια με τακούνι και πλατφόρμα, Bershka

Σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού με τριαντάφυλλα, Bershka

Σετ 2 κολιέ τσόκερ με δαντέλα, αλυσίδα και σταυρό, Bershka

Φούτερ με κουκούλα και τύπωμα Grateful Dead, Bershka

Μίνι αμάνικο εφαρμοστό καρό φόρεμα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ