Follow us

Το δερμάτινο Zara look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσεις σε βραδινές εξόδους

Για άλλη μία φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποδεικνύει πως το leather trend είναι ιδανικό για αυτή τη σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πλατό του ''Happy Day'' και μας χαρίζει την πρώτη καλημέρα της ημέρας μαζί με τους συνεργάτες της. Βέβαια, αυτό που προσέχουμε εμείς είναι οι στιλιστικές της επιλογές, που πάντα κάτι έχουν να μας προσφέρουν, όπως για παράδειγμα κάποια στιλιστική συμβουλή, μία νέα πρόταση ή έναν υπέροχο συνδυασμό. Σε κάθε περίπτωση μία ματιά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μπορεί να μας δώσει την στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο look της η παρουσιάστρια φόρεσε το ιδανικό leather look για μία βραδινή έξοδο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που συνήθως εμφανίζεται με άκρως θηλυκά κομμάτια, αυτή τη φορά κέντρισε την προσοχή μας με έναν πιο edgy look. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα ενδιαφέρον δερμάτινο look, το οποίο διαφέρει αρκετά από όσα μας έχει συνηθίσει. Βέβαια, πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια είχε επιλέξει άλλο ένα δερμάτινο κομμάτι, το παντελόνι και μας είχε δείξει τον ιδανικό τρόπο για να το φορέσουμε στο γραφείο (διάβασε περισσότερα εδώ).

Το leather look από τη Zara που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η ιδανική πρόταση για μία ανανεωμένη βραδινή εμφάνιση

Ο λόγος για το παρακάτω look, που επέλεξε να φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τηλεοπτικό πλατό. Πρόκειται για ένα Zara look, τα κομμάτια του οποίο θα βρεις παρακάτω. Η παρουσιάστρια επέλεξε από το φθινοπωρινό drop μία μίνι φούστα -οι αγαπημένες της- με πιέτες και φαρδιά ζώνη, που δίνει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της. Τη δερμάτινη φούστα τη συνδύασε με matching top, που θυμίζει κορσέ -μία μεγάλη τάση της σεζόν. Εκείνη για το πρωινό look της πρόσθεσε και ένα λευκό T-shirt για να του δώσει μία πιο casual διάθεση, όμως, εσύ μπορείς να το φορέσεις χωρίς αυτό στη βραδινή έξοδο σου.

Για άλλη μία φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποδεικνύει πως το leather trend είναι ιδανικό για αυτή τη σεζόν. Βρες τα κομμάτια του look παρακάτω.

Δερμάτινο τοπ, Zara

Μίνι φούστα με δερμάτινη όψη και πιέτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ