Follow us

Η Δανάη Μπάρκα προτείνει το στιλιστικό trick για να δημιουργείς πολλά looks χωρίς να γεμίζεις τη ντουλάπα με ρούχα

Η Δανάη Μπάρκα θα σου προσφέρει τη στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι.

Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Για πολλές γυναίκες, η Δανάη Μπάρκα αποτελεί καθημερινή πηγή στιλιστικής έμπνευσης, και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια της πρωινή εκπομπής "Πάμε Δανάη” στο Mega έχει περάσει σε όλες μας το μήνυμα πως κάθε γυναίκα πρέπει να φορά αποκλειστικά και μόνο ό,τι την κάνει να νιώθει όμορφη, αλλά και να πειραματίζεται με χρώματα ή μοτίβα. Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα αγαπά πολύ τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια, το πορτοκαλί, τα οποία επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή, ενώ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες της.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα όμως, η Δανάη Μπάρκα δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, υιοθετώντας ένα έξυπνο styling trick που αγαπούν ιδιαίτερα οι καλά ενημερωμένες fashion lovers. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα twin set που αποτελείται από ψηλόμεση παντελόνα και πουκαμίσα με σατινέ υφή και ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο με γεωμετρικά σχήματα στις αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου και του πορτοκαλί. Το εν λόγω co-ord ανήκει στη νέα συλλογή του ελληνικού brand μόδας, XXLOVE που "ντύνει” τις καμπύλες μας με τα πιο stylish ρούχα για κάθε περίσταση. Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα παπούτσια, δηλαδή ένα ζευγάρι platform shoes σε μαύρη απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Το στιλιστικό trick που αξίζει να κρατήσεις από το συγκεκριμένο σύνολο της Δανάης Μπάρκα είναι πως σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα twin set. Γιατί; Εκτός από το γεγονός πως ένα σύνολο στο ίδιο χρώμα ή μοτίβο δημιουργεί ένα πολύ chic και προσεγμένο αποτέλεσμα, τα twin sets σε βοηθούν να δημιουργήσεις περισσότερα looks χωρίς να γεμίζεις τη ντουλάπα σου με ρούχα. Τα δύο κομμάτια του set άλλωστε μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά με διαφορετικό styling, ώστε να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα.

Το twin set της Δανάης Μπάρκα

Get the Look

Ciara Twin Set XXLOVE
Ciara Twin Set XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ