Follow us

Η Ήβη Αδάμου είναι το style inspo σου για το φθινόπωρο | Τα items που δεν αποχωρίζεται

Το στιλ της Ήβης Αδάμου θα σε εμπνεύσει.

Ivi Adamou Instagram @iviadamou_

Όσον αφορά στο στιλ μας, η κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά τι ακριβώς της ταιριάζει και τι όχι, τι την κάνει να αισθάνεται άνετα και τι της κάνει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ακόμα κι αν έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη από ρούχα, συχνά χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση για διάφορους συνδυασμούς που μπορούμε να δημιουργήσουμε στην καθημερινότητά μας. Αυτή την πολύτιμη βοήθεια μάς την προσφέρουν συνήθως οι αγαπημένες μας fashion influencers ή οι celebrities που θαυμάζουμε για το στιλ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια που διαθέτει ένα πολύ σύγχρονο και cool στιλ, ενώ συχνά μοιράζεται στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητάς της. Κάπως έτσι, κάναμε ένα scroll down στο προφίλ της και ξεχωρίσαμε ποια κομμάτια έχει προσθέσει στη φθινοπωρινή συλλογή της και αξίζουν την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, η Ήβη Αδάμου έχει ήδη υιοθετήσει μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που θέλουν τις γήινες αποχρώσεις να βρίσκονται στην κορυφή των color trends. Η τραγουδίστρια δημιούργησε ένα tone to tone σύνολο με παντελόνι, πουλόβερ και λευκό πουκάμισο, υπενθυμίζοντάς μας πως το layering είναι ένα από τα πιο χρήσιμα styling hacks για το φθινόπωρο. Οι πλεκτές cropped ζακέτες σε συνδυασμό με τζιν παντελόνια είναι επίσης ένας τρόπος για να ντυθείς κομψά στην καθημερινότητά σου σύμφωνα με την Ήβη Αδάμου. Το λευκό πουκάμισο έχει επίσης μία πολύ ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας, αφού επιλέγει να το συνδυάσει ακόμα και με biker shorts σε πιο casual σύνολα, ενώ συχνά προτιμά τα αθλητικά co-ords σε συνδυασμό με sneakers.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα πανωφόρια, η Ήβη Αδάμου έχει ήδη προσθέσει στη συλλογή της την τάση των bomber jackets και μάλιστα στη δερμάτινη εκδοχή του, το οποίο είναι must για αυτή την εποχή. Τα ψηλόμεσα tailored παντελόνια με πιέτες, τα πουκάμισα σε έντονα χρώματα όπως το hot pink, η καπιτονέ denim τσάντα, τα γυαλιά ηλίου και τα jockey καπέλα είναι μερικά ακόμα από τα items που ολοκληρώνουν το φθινοπωρινό στιλ της Ήβης Αδάμου.

Το φθινοπωρινό στιλ της Ήβης Αδάμου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ