Follow us

Βρήκαμε το αγαπημένο πουλόβερ της Chiara Ferragni και θα θες να το κάνεις δικό σου

Πολυτέλεια, ζεστασιά και ευελιξία, το πουλόβερ της Chiara Ferragni που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Βρήκαμε το αγαπημένο πουλόβερ της Chiara Ferragni και θα θες να το κάνεις δικό σου Splash/Ideal Images

Η Chiara Ferragni είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, η οποία την οδήγησε στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας με συλλογές fashion items που φέρουν το όνομα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Η Ιταλίδα fashionista αποτελεί το απόλυτο fashion icon τόσο στην χώρα της όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η πιο διάσημη fashion influencer και ό,τι φορέσει εκείνη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης με τα κομμάτια του συνόλου της να γίνονται sold out. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, με το οποίο πειραματίζεται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο mix & match με κομμάτια που φαίνονται αταίριαστα αλλά τελικά δείχνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στα outfits της. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram, η ίδια έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα διαχρονικό staple του φθινοπωρινού στιλ, που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ο λόγος για ένα πουλόβερ δεν θα σταματάς να φοράς όλη τη σεζόν. Μην ξεχνάς αυτά τα πλεκτά κομμάτια δεν λείπουν από καμία κομψή φθινοπωρινή εμφάνιση. Από το layering πάνω από το σατινέ φόρεμα μέχρι το athleisure look με το κολάν, αλλά και το office ready combo με γόβες και τζιν, το πουλόβερ σε αμέτρητες εκδοχές δίνει το παρών όπου και αν γυρίσουμε τη ματιά μας. Η δημοτικότητα του δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού αποτελεί ένα fashion item, που προσφέρει ζεστασιά και τη θαλπωρή, ενώ συγχρόνως δίνει πολλούς πόντους πολυτέλειας και κομψότητας. Είναι ιδανικό για ένα εκλεπτυσμένο στιλ, τόσο η υφή του όσο και το εκάστοτε look του το κάνουν ακαταμάχητο.

Το πουλόβερ της Chiara Ferragni που θα φοράς ασταμάτητα φέτος αλλά και του χρόνου

H Chiara Ferragni κατάφερε τα βρει το ιδανικό πουλόβερ, που θα θες άμεσα να κάνεις δικό σου. Η ίδια βρήκε στην νέα φθινοπωρινή συλλογή του διάσημου ιταλικού fashion brand Falconeri, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, ένα πουλόβερ που είναι τόσο κομψό όσο και ζεστό. Ο λόγος για το γαλάζιο πουλόβερ - ζιβάγκο που έχει ογκώδη μανίκια και έχει δημιουργηθεί από εξαιρετικά μαλακό ultrasoft κασμίρι, για να το φοράς με άνεση και πολύ στιλ. Το Falconeri πουλόβερ κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και θα το βρεις παρακάτω.

Ανάλογα με το styling που θα κάνεις και την απόχρωση που θα επιλέξεις, μπορείς να το φορέσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων για πολλές σεζόν. Είναι ένα κομμάτι που κερδίζει τα τεστ του χρόνου και δεν το αγγίζουν οι τάσεις.

Βρήκαμε το αγαπημένο πουλόβερ της Chiara Ferragni και θα θες να το κάνεις δικό σου
Πουλόβερ ζιβάγκο ultra soft από κασμίρι, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ