Follow us

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το BSB κοστούμι που θα σε ρωτούν όλες από πού το πήρες

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την επίσημη εμφάνισή της εμπιστεύθηκε το ελληνικό fashion brand BSB και τη νέα του φθινοπωρινή συλλογή

MissBloom TEAM
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το BSB κοστούμι που θα σε ρωτούν όλες από πού το πήρες Instagram @adigoni.drisbioti

Χθες πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και το παρών έδωσαν αγαπημένα του πρόσωπα, συνεργάτες και φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα γνωστά πρόσωπα ανάμεσα στα οποία ξεχώρισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο βάδην. Η ίδια, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο event κατά την παρουσίαση του βιβλίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο με τα λόγια της όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για αυτή την επίσημη εμφάνισή της εμπιστεύθηκε το ελληνικό fashion brand BSB και τη νέα του φθινοπωρινή συλλογή. Η Ολυμπιονίκης επέλεξε το power dressing και ένα κοστούμι, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το BSB κοστούμι που θα σε ρωτούν όλες από πού το πήρες

Το BSB κοστούμι σε nude απόχρωση που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέλεξε ένα κοστούμι σε κολακευτική γραμμή για την εμφάνιση της. Το εν λόγω suit αποτελείται από ένα blazer με βάτες, μία λεπτομέρεια που δίνει περισσότερη επιβλητικότητα στο look της, και μία ψηλόμεση παντελόνα με ρεβέρ, που αναδεικνύει τα πόδια και τη μέση της. Το κοστούμι, που θα βρεις παρακάτω από τη συλλογή της BSB, έχει nude απόχρωση και είναι άκρως ευέλικτο για να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου και να το φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι οι nude αποχρώσεις αποπνέουν αριστοκρατία, πολυτέλεια και μία αβίαστη κομψότητα, για αυτό και το λατρεύουν τόσο οι fashionistas.

Αντιγόνη

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκλήρωσε το look της με ένα statement τοπ από τη BSB σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρεια από φτερά στις τιράντες και μαύρα πέδιλα.

Shop the look

Μαύρο τοπ με λεπτομέρεια από φτερά στις τιράντες, BSB

Ψηλόμεσο παντελόνι με ρεβέρ, BSB

Blazer με βάτες, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ