Follow us

Η Εύη Ιωαννίδου έχει την ιδανική πρόταση για ένα casual date με το σύντροφό σου

Το εύκολο σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία χαλαρή βόλτα με το αγόρι σου.

MissBloom TEAM
Εύη Ιωαννίδου

Η Έύη Ιωαννίδου έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική showbiz, όταν πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη και διαγωνιζόταν για τον τίτλο του ''Greece's Next Top Model''. Μετά από το ριάλιτι η ίδια ακολούθησε τη φυσική εξέλιξη ενός μοντέλου και σήμερα συνεργάζεται με διάφορα πρακτορεία κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της. Η ίδια, ωστόσο, απασχολεί τη showbiz και με τη σχέση της, καθώς έχει βρει εδώ και καιρό τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίνο Φάις. Ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε σε μία χαλαρή βόλτα και τη δική μας προσοχή μαγνήτισε η Εύη Ιωαννίδου με το απλό αλλά συγχρόνως κομψό look της, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις σε ένα casual date με το σύντροφό σου.

Casual but make it chic | Το εύκολο σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία χαλαρή βόλτα με το αγόρι σου

Δεν χρειάζεται πάντα οι βόλτες και τα ραντεβού με τον σύντροφό σου να είναι επίσημες ή glamorous. Μπορεί να κανονίσετε έναν καφέ με φίλους ή μία βόλτα για περπάτημα. Σε κάθε περίπτωση το πρόσφατο look της Εύης Ιωαννίδου είναι μία κομψή πρόταση για αυτές τις περιστάσεις. Η ίδια φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαύρο τζιν με σκισίματα, ένα παντελόνι που αναδεικνύει τη γυναικεία μέση και δίνει extra πόντους ύψους στα πόδια καθώς φαίνονται πιο μακριά. Η ίδια το συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο και πρόσθεσε ένα oversized blazer, που αναβάθμισε το casual look.

Η Εύη Ιωαννίδου έχει την ιδανική πρόταση για ένα casual date με το σύντροφό σου

Για να ολοκληρώσει το look της εμπιστεύθηκε τα αγαπημένα off duty model μποτάκια, που φορούν όλα τα μοντέλα στην καθημερινότητα τους, και μία τσάντα ώμου. Το total black look της, που αποτελείται από basic κομμάτια είναι το σύνολο, που μπορείς να αναδημιουργήσεις τόσο σε ένα casual date όσο και σε άλλες περιστάσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ