Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Σοφίας Καρβέλα | Τα 8 φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειστούμε

Η Σοφία Καρβέλα έχει το πιο cool φθινοπωρινό στιλ και θα σου δώσει όση έμπνευση χρειάζεσαι για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Αυτό είναι το πανωφόρι που εμπιστεύεται η Σοφία Καρβέλα για stylish φθινοπωρινές εμφανίσεις Instagram @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα έχει πάθος για τη μόδα και έρωτα με το styling. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να τα καταλάβεις. Η ίδια τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει μαζί με την οικογένεια της. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τη μόδα και δημοσιεύει αγαπημένα της looks, προβάλλοντας και τη δουλειά της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε τα 8 φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της που ευχαρίστως θα φοράγαμε και εμείς. Plus, τα looks της θα σου δώσουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Ποια φθινοπωρινά fashion items της Σοφίας Καρβέλα θα φορούσαμε;

Loafers | Τα it παπούτσια της σεζόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα της Σοφίας Καρβέλα.

Jockey Hat | Το αθλητικό καπέλο έχει αναδειχθεί στο απόλυτο staple του street style και η Σοφία Καρβέλα δεν το αποχωρίζεται, ενώ ανάμεσα στα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας της θα βρεις διαφορετικά σχέδια και χρώματα του συγκεκριμένου καπέλου.

Loose Jeans | Ένα παντελόνι με άνετη εφαρμογή είναι ο στλιστικός θησαυρός κάθε γυναίκας.

Oversized Blazer | Ένα από τα πιο ευέλικτα πανωφόρια, το oversized σακάκι ήταν, είναι και θα είναι ένα αγαπημένο κομμάτι κάθε γυναίκας που λατρεύει την αβίαστη κομψότητα.

Leather Pants | Τα δερμάτινα παντελόνια ολοένα και εμφανίζονται περισσότερο στο street style κερδίζοντας υψηλότερες θέσεις στα trends της σεζόν και η Σοφία Καρβέλα δεν έχει μόνο ένα στη συλλογή της, αλλά πολλά και σε έντονες αποχρώσεις.

Hoodie | Για το φούτερ σου έχουμε μιλήσει εδώ και έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο για τη στιλιστική χρησιμότητα αυτού του ευέλικτου κομματιού.

Tweed Jacket | Αθάνατο και ανίκητο, το κλασικό tweed πανωφόρι δίνει το παρών στις πιο κομψές γκαρνταρόμπες και η Σοφία Καρβέλα το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

The suit | Κλείνουμε με το διαχρονικό κοστούμι, ένα σύνολο που ο χρόνος δεν αγγίζει, όπως και οι τάσεις. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και είναι πάντα η πιο εύκολη επιλογή για μία κομψή και δυναμική εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ