Follow us

Η Βίκυ Καγιά είναι πιο sexy από ποτέ | Όλα τα looks από το GNTM που το αποδεικνύουν

Sexy in the new black. Αυτή είναι η νέα αγαπημένη τάση της Βίκυς Καγιά.

Βίκυ Καγιά Instagram

Ο πέμπτος κύκλος του διαγωνισμού μοντέλων Greece's Next Top Model έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα του Star κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ. Ένας από τους λόγους που ο κόσμος ανυπομονούμε για την επιστροφή του GNTM είναι το come back της Βίκυς Καγιά μετά από έναν χρόνο απουσίας. Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέστρεψε στη θέση της στην κριτική επιτροπή και παρουσίαση του show, έχοντας -μεταξύ άλλων- ανανεώσει και το προσωπικό στιλ της.

Το sexiness στις τάσεις της μόδας

Από την πρεμιέρα του show μέχρι σήμερα, η Βίκυ Καγιά έχει υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που προτείνουν οι οίκοι μόδας τις δύο τελευταίες σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι οίκοι μόδας όπως οι Coperni, Eckhaus Latta, Gucci, Khaite, Versace και Dsquared2 παρουσίασαν στις συλλογές τους ημιδιαφανή φορέματα, οι Dolce & Gabbana πρότειναν μεταξωτά lingerie φορέματα, οι Prada και Fendi ανέδειξαν τα bra tops και εν γένει ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν τα φορέματα με cut-outs. Παράλληλα, οι παγιέτες κυριάρχησαν στις συλλογές των Bottega Veneta, Michael Kors, Gucci, Harpern, Philosophy di Lorenzo Serafini, τα κρόσσια είχαν τον ρόλο του leaders σε οίκους όπως οι Dior, Philipp Plein και Rodarte, ενώ τα metallics και τα στραφταλιζέ υφάσματα εμφανίστηκαν στις συλλογές των Balenciaga, Burberry και Christopher Kane.

Και για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, η μοντέρνα θηλυκότητα είχε έντονη παρουσία στις συλλογές των οίκων μόδας. Pastel αποχρώσεις, διαφάνειες, φτερά και παγιέτες, ρούχα που μοιάζουν με lingeries ισορροπούν άψογα ανάμεσα σε formal αλλά και casual περιστάσεις, αποδεικνύοντας πως το sexiness μπορεί να συμβαδίσει με την κομψότητα. Ή έστω, αυτό πρότειναν οι οίκοι Burberry, Prada, Miu Miu, Fendi, Bottega Veneta και Dior. Το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ο κόσμος της μόδας είναι πως η κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα και το sexiness που νιώθει μέσα από το ντύσιμό της, με έναν chic τρόπο.

Το sexiness της Βίκυς Καγιά

Αποδέκτης αυτού του μηνύματος έχει σίγουρα η Βίκυ Καγιά και αυτό αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις της στο GNTM. Η παρουσιάστρια του show έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από sexiness. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά έχει φορέσει bra τοπ με κοστούμι σε hot pink απόχρωση, υιοθετώντας έτσι μία ακόμα τάση, εκείνη του Barbiecore. Έχει φορέσει mini φόρεμα με cut-outs αλλά και μαύρο φόρεμα με κοψίματα που ξεκινούν από το στήθος και φτάνουν στο τελείωμα του φορέματος, mini φούστα με διαφανές τοπ που είναι διακοσμημένο με μικρά στρας, εξώπλατη μεταξωτή μπλούζα με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, little black dress με σκίσιμο στο πόδι, mini σατινέ φόρεμα.

Μέσα από τις εμφανίσεις της, η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει πως κάθε γυναίκα μπορεί να υιοθετεί τις τάσεις της μόδας ανάλογα με το προσωπικό στιλ της και χωρίς να την απασχολούν παράγοντας όπως η ηλικία. Βασικός γνώμονας είναι να φορά κανείς ό,τι τον κάνει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και τον εκφράζει.

Τα looks της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ