Follow us

Η Ναταλία Γερμανού έχει την πιο cool συλλογή από sneakers | Τα ζευγάρια που αξίζει να αποκτήσεις

Η Ναταλία Γερμανού συνδυάζει τα sneakers της με τα πάντα.

Ναταλία Γερμανού Instagram @natalia_germanou

Τα sneakers είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας για ποικίλους λόγους. Είναι άνετα, παράγοντας που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην καθημερινότητά της και κυρίως τις ημέρες με πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Είναι πρακτικά, αφού πλέον συνδυάζονται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, όπως φορέματα, κοστούμια, φούστες, τζιν παντελόνια και ολόσωμες φόρμες. Τέλος, αποπνέουν ένα coolness και έναν σύγχρονο χαρακτήρα, αναβαθμίζοντας έτσι ένα casual σύνολο χωρίς προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τα sneakers έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στη μικρή οθόνη, αφού πολλές παρουσιάστριες τα προτιμούν από τις ψηλοτάκουνες γόβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία δίχως αμφιβολία έχει την πιο ωραία συλλογή από sneakers.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας ένα scroll down στο Instagram προφίλ της Ναταλίας Γερμανού, παρατηρούμε πως η παρουσιάστρια συχνά επιλέγει να ολοκληρώσει τα σύνολα που φορά στην εκπομπή "Καλύτερα δεν Γίνεται” στον Alpha κάθε Σαββατοκύριακο με sneakers. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια αγαπά να συνδυάζει τα sneakers της με floral φορέματα, μαύρα παντελόνια, κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, εμπριμέ co-ords και τζιν παντελόνια.

Διαβάστε Επίσης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα και η επιλογή των sneakers που κάνει η Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει στη συλλογή της όλα τα ζευγάρια που αξίζει να έχει μία γυναίκα. Ένα κλασικό ζευγάρι λευκά sneakers, αλλά και ένα με πιο chunky σόλα, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα sneakers αλλά και ένα ζευγάρι από τα διαχρονικά Converse της All Star είναι μερικές από τις επιλογές που κάνει συχνά η παρουσιάστρια. Σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις και εσύ τη συλλογή σου, αξίζει να ξεκινήσεις από basic σχέδια όπως τα sneakers σε λευκό και μαύρο. Γιατί; Συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα και πρόκειται να τα φοράς για χρόνια.

Τα αγαπημένα sneakers της Ναταλίας Γερμανού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ