Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν νυφικό Celia Kritharioti

Πολλές είναι οι Ελληνίδες που φόρεσαν στην πιο ρομαντική ημέρα της ζωής τους ένα παραμυθένιο φόρεμα με την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Οι Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν νυφικό Celia Kritharioti ndp

Πριν λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και η παρουσιάστρια εμπιστεύθηκε μία διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια για το νυφικό της. Ο λόγος για τη Celia Kritharioti, η οποία μέσα από τη μακρά πορεία της στη βιομηχανία της μόδας κατάφερε να ντύνει σήμερα τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Πλέον τα glamorous σχέδια της δίνουν το παρών στα πιο εμβληματικά κόκκινα χαλιά, ενώ η λίστα των αστέρων αλλά και των fashionistas, που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην Ελληνίδα σχεδιάστρια ολοένα και μεγαλώνει. Το ίδιο, μάλιστα, συμβαίνει και στις επιδείξεις μόδας της, όπου ονόματα όπως η Elsa Hosk και Leonnie Hane περπατούν στο catwalk της.

Τα απολύτως θηλυκά red carpet σχέδια που υμνούν τη γυναικεία φιγούρα και την ντύνουν με λάμψη, πολυτέλεια και φινέτσα δεν είναι τα μόνα που απασχολούν. Όπως προαναφέραμε, η Celia Kritharioti σχεδιάζει νυφικά και φημίζεται για τα bridal looks της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα μίνι off shoulder φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή, το οποίο φέρει λεπτομέρειες από παγιέτα και πέτρες. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο celebrity νυφικό. Πολλές είναι οι Ελληνίδες που φόρεσαν στην πιο ρομαντική ημέρα της ζωής τους ένα παραμυθένιο φόρεμα με την υπογραφή της Celia Kritharioti.

Ανακάλυψε τα παρακάτω.

Οι Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν Celia Kritharioti νυφικό

Ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν το νυφικό που σχεδιάσε για τον γάμο του αδελφού της, Νίκου Κριθαριώτη, με τη Βίκυ Καγιά το 2010. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, το νυφικό όμως έμεινε στην ιστορία. 

H Κάτια Ζυγούλη στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, το 2017, εμπιστεύτηκε τη Σήλια Κριθαριώτη για το νυφικό της.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν σε ένα γραφικό εκκλησάκι στο σπίτι του πεθερού της στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2017. Η ίδια φόρεσε ένα απλό ρομαντικό νυφικό.

H Αθηνά Οικονομάκου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο τον Οκτώβριο του 2018 στη Μυκόνο με ένα bohemian νυφικό.

Στη Σίφνο έγινε ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη τον Σεπτέμβριο του 2018 και η influncer επέλεξε ένα νυφικό σε στενή γραμμή διακοσμημένο με δαντέλα.

H Μαρία Μενούνος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Αρκαδία με τον Keven Undergaro τον Οκτώβριο του 2018 φορώντας ένα off shoulder ρομαντικό νυφικό με δαντέλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ