Follow us

Τα shapewear που θα κάνουν πιο εύκολο το ντύσιμό σου

Τα απαραίτητα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας που δεν αποχωρίζονται οι celebrities.

Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα θες να φοράς κάθε μέρα iStock

H Kim Kardashian τα λατρεύει όσο τίποτα άλλο στην γκαρνταρόμπα της. Τα φοράει καθημερινά και οι λόγοι είναι πολλοί. Η στιλιστική αξία τους στο καθημερινό ντύσιμό της την οδήγησε στη δημιουργία της δικής της σειράς με τα πολυχρηστικά κομμάτια. Ο λόγος για τα shapewear, τα fashion items, που ντύνουν όλες τις celebrities στον κόσμο. Αποτελούν τα κομμάτια που ''κάθονται'' διακριτικά κάτω από τα ρούχα και προσφέρουν στήριξη, άνεση και κομψότητα σε ένα look. Τα shapewear δεν είναι ακριβώς εσώρουχα, αν και πολλά καλύπτουν και αυτή την χρήση. Στην αγορά θα βρεις πολλά shapewear, όπως κορμάκια, σορτς, φορέματα σε διάφορες εκδοχές, που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και χρήσεις στα ρούχα. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε σε εκείνα που χρειάζεσαι στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Γιατί χρειάζεσαι shapewear στην γκαρνταρόμπα σου; Τα εν λόγω fashion items έχουν μεγάλη χρηστικότητα στο καθημερινό και όχι μόνο styling. Πέρα από το γεγονός πως προσφέρουν στήριξη και άνεση, κολακεύουν τον σωματότυπο και αναδεικνύουν ένα σύνολο. Για παράδειγμα, μία ολόσωμη φόρμα, ένα φόρεμα με στενή γραμμή και μία παντελόνα μπορεί να δείχνουν πολύ πιο κομψά και κολακευτικά φορώντας το ανάλογο shapewear. Με την υποστηρικτική βοήθεια τους μπορείς να φορέσεις κάθε ρούχο άφοβα, χωρίς να νιώθεις οποιαδήποτε δυσφορία ή ανασφάλεια, καθώς τα shapewear καλύπτουν κάθε ανάγκη και λεπτομέρεια.

Τα shapewear που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Ειδικά τώρα που διανύουμε την εποχή των φθινοπωρινών και χειμερινών ρούχων, χρειαζόμαστε όλες τα κατάλληλα shapewear, που θα δώσουν σχήμα στη σιλουέτα με όλα τα κομμάτια του layering. Αναζητήσαμε τα κατάλληλα και τα παραθέσαμε παρακάτω. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις εκείνα τα shapewear που θα κάνουν το ντύσιμό σου πιο εύκολο, κολακευτικό και κομψό. Όποια και αν είναι η ανάγκη σου τα παρακάτω shapewear θα την καλύψουν.

Shaping slip φόρεμα, Tezenis

Shapewear κορμάκι -ζιβάγκο, Marks & Spencer

Σορτς shapewear, H&M

Shapewear petticoat, Yamamay

Microfiber σορτς shapewear, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ