Follow us

Αυτή είναι η κομψή ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις σε έναν γάμο αυτή την εποχή

Η ολόσωμη φόρμα από τη Zara με την οποία θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Αυτή είναι η κομψή ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις σε έναν χειμερινό γάμο Splash/Ideal Images

Τους προηγούμενους μήνες είχαμε χάσει το μέτρημα με τις προσκλήσεις και τα ''RSVP'' των γάμων, που πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι και σίγουρα δεν ήμασταν οι μόνες. Βέβαια, η wedding season δεν τελείωσε στις 31 Αυγούστου. Αντιθέτως συνεχίζει δυναμικά, αφού για τα περισσότερα ζευγάρια το φθινόπωρο αλλά και ο μαγικός χειμώνας είναι οι ιδανικές εποχές για τη διοργάνωση του γάμου. Έτσι και πάλι έχουμε στα χέρια μας προσκλητήρια, ενώ το βασικό ερώτημα που μας ταλανίζει επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ: Τι θα φορέσουμε ως καλεσμένες σε μία φθινοπωρινή ή χειμερινή τελετή γάμου; Ποιο είναι το σωστό look, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα;

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν πιο εύκολο dress code από αυτούς της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και έτσι τώρα χρειαζόμαστε μία παραπάνω βοήθεια. Για αυτό και απευθυνθήκαμε στις fashion insiders, οι οποίες εμπιστεύονται τις ολόσωμες φόρμες. Καλά διάβασες, μένουν μακριά από τα φορέματα και επιλέγουν τις παραμελημένες ολόσωμες φόρμες, καθώς η στιλιστική αξία και τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά.

Η Zara ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις σε έναν γάμο αλλά και μία επίσημη εμφάνιση

H ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα, κομψά, εύκολα και κολακευτικά κομμάτια. Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις διάφορες περιστάσεις. Θα σου λύσουν τα χέρια και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από τη ρουτίνα της προετοιμασίας σου για ένα επίσημο event. Αποτελούν one-piece, είναι πιο ζεστά από ένα φόρεμα και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και εμείς βρήκαμε την ιδανική, για να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις.

Στη νέα συλλογή της Zara συναντήσαμε την παρακάτω ολόσωμη φόρμα στο επιβλητικό και σαγηνευτικό μαύρο χρώμα, με την άκρως κολακευτική γραμμή: Έχει halter λαιμόκοψη, ''V'' ντεκολτέ και καμπάνα τελείωμα, ενώ τονίζει τη γυναικεία μέση με μία ζώνη, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις; Έχει, τέλος, και απολύτως προσιτή τιμή. Θα τη βρεις παρακάτω.

Αυτή είναι η κομψή ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις σε έναν γάμο αυτή την εποχή
Μαύρη ολόσωμη φόρμα με σατινέ όψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ