Follow us

Παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο; Σου βρήκαμε το τέλειο λευκό φόρεμα στη Zara

Παρόμοια σχέδια θαυμάσαμε σε γάμους γνωστών fashionistas, καθώς το look του αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια -αλλά είναι on budget.

Παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο; Σου βρήκαμε το τέλειο λευκό φόρεμα στη Zara Splash News / Ideal Images

Πολλές είναι οι celebrities και οι fashionistas που επιλέγουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα για τον γάμο τους. Μέχρι στιγμής έχουμε συναντήσει αρκετούς τέτοιους γάμους στα social media και το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι φυσικά οι bridal στιλιστικές επιλογές . Την προσοχή μας έχουν κεντρίσει οι boho νύφες, οι εναλλακτικές Γαλλίδες, οι glamorous και αλλά και οι μινιμαλίστριες, που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια λευκών φορεμάτων. Μάλιστα, στην διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok συναντάμε πολλές νύφες, που δεν έχουν μόνο ένα νυφικό ή δύο, αλλά ακόμα και 4 διαφορετικές εμφανίσεις. Με λίγα λόγια έχουμε μία γενικότερη εικόνα για όσα επιθυμεί μία σύγχρονη νύφη να φορέσει κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής ημέρας -ή ημέρες- της ζωής της.

Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε σε μία συγκεκριμένη νύφη, εσένα που σκοπεύεις να ενώσεις τη ζωή σου με εκείνη του συντρόφου σου με πολιτικό γάμο. Ξέρουμε πως θέλεις να αποφύγεις τα κλισέ, τα παραδοσιακά έθιμα και όσα έχουμε συνηθίσει τις νύφες να φορούν. Μπορούμε, λοιπόν, να σου πούμε πως βρήκαμε το ιδανικό wedding dress για έναν πολιτικό γάμο στη Zara και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ. Με αυτό το σχέδιο θα ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους κάνοντας το δικό σου statement.

Το επίσημο φόρεμα της Zara που μπορείς να φορέσεις και ως νυφικό

Αναζητώντας τις νέες προσθήκες στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας ξεχυθήκαμε σε μία διαδικτυακή έρευνα. Μελετήσαμε το ένα fashion drop μετά το άλλο και κάπως έτσι καταλήξαμε στη νέα συλλογή της Zara, όπου ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ βρήκαμε το ιδανικό βραδινό φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και ως νυφικό. Ο λόγος για το παρακάτω σατινέ φόρεμα, που αποπνέει κομψότητα, πολυτέλεια και προσφέρει ευελιξία για να το φορέσεις και μετά το πέρας της γαμήλιας εκδήλωσης -σε αντίθεση με ένα κλασικό νυφικό που δεν αξιοποιείται μετά την ημέρα του γάμου.

Το φόρεμα έχει ένα κομψό αλλά sexy άνοιγμα στην πλάτη, μίντι μήκος και μία απόχρωση του λευκού, που διαφέρει από τα κλασικά νυφικά. Παρόμοια σχέδια είδαμε τόσο στους καλοκαιρινούς γάμους στη λίμνη Κόμο όσο και στους φθινοπωρινούς σε πολυτελείς εκδηλώσεις. Θα το βρεις παρακάτω.

Παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο; Σου βρήκαμε το τέλειο λευκό φόρεμα στη Zara
Σατινέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ