Follow us

Γιατί το velvet κοστούμι της Gigi Hadid είναι τέλειο για τη βραδινή έξοδό σου

Όλοι οι λόγοι που το βελούδινο κοστούμι είναι απαραίτητο στην επίσημη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Gigi Hadid Splash/Ideal Images

H Gigi Hadid έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στη βιομηχανία της μόδας. Η ίδια είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ακριβοπληρωμένα supermodels, ενώ έχει καταφέρει να διεισδύσει ακόμα περισσότερο στο χώρο σχεδιάζοντας συλλογές και εκτελώντας χρέη creative director. Σήμερα, όμως, μας απασχολεί το πρόσφατο look της, που πρέπει και εσύ να δεις. Πρόκειται για ένα βραδινό σύνολο, που θεωρείται το απόλυτο must have μίας κομψής, διαχρονικής, βραδινής γκαρνταρόμπας.

Το velvet κοστούμι της Gigi Hadid που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην επίσημη γκαρνταρόμπα της

H Gigi Hadid έδωσε το παρών στην εκδήλωση του WWD για τα Honors Awards. Για αυτή την επίσημη περίσταση το supermodel εμφανίστηκε με ένα μπλε βελουτέ κοστούμι, το οποίο αποτελούνταν από ένα oversized blazer και ένα καμπάνα παντελόνι. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα λευκό πουκάμισο, matching μυτερές γόβες και τσάντα χειρός σε ταμπά απόχρωση με κροκό εφέ.

Γιατί το velvet κοστούμι της Gigi Hadid είναι τέλειο για τη βραδινή έξοδό σου

Γιατί χρειάζεσαι πράγματι ένα βελουτέ κοστούμι; Η εμφάνιση της Gigi Hadid σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και κομψή, ενώ η στιλιστική επιρροή της είναι τόσο μεγάλη, που από μόνη της μπορεί να σε πείσει. Παρ' όλα αυτά, ένα velvet κοστούμι είναι μία διαχρονική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου με μεγάλη στιλιστική αξία. Το βελούδο σε οποιοδήποτε fashion item αποπνέει πολυτέλεια, αφού έχει συνδυαστεί με τον πλούτο και την αριστοκρατία. Θεωρείται ένα fancy ύφασμα, που προσθέτει πολλούς πόντους στο πιο απλό look. Όσον αφορά εδώ το κοστούμι, το βελούδο δεν ανανεώνει απλά τον κλασικό χαρακτήρα του, αλλά το αναβαθμίζει. Γίνεται πιο επιβλητικό με τον επίσημο look του να το αναδεικνύει στην ιδανική πρόταση για μία επίσημη εμφάνισή σου αλλά και για μία βραδινή έξοδο, όπως για ποτό ή χορό.

Δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και θα το βλέπεις κάθε χρόνο στις πιο κομψές εμφανίσεις της σεζόν. Οι celebrities του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και το επιλέγουν μέχρι και σε κόκκινα χαλιά. Αν, λοιπόν, πληρεί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις, τότε σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ