Follow us

Το φόρεμα της Massimo Dutti έχει το σχέδιο που λατρεύουν οι κομψές royals

Μπορεί οι γκαρνταρόμπες τους να διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, όμως, όλες έχουν αυτό το σχέδιο.

Το φόρεμα της Massimo Dutti έχει το σχέδιο που λατρεύουν οι κομψές royals Splash News / Ideal Images

Δεν είναι λίγες οι φορές που αντλήσαμε στιλιστική έμπνευση από τις royals. Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνιση τους, αφού χρησιμοποιούν το styling για να επικοινωνήσουν όσα δεν μπορούν να αρθρώσουν. Η μόδα στα χέρια τους είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, όμως, εμείς εστιάζουμε στα στιλιστικά μηνύματα τους και όχι τόσο στα υπόλοιπα. Οι royals δημιουργούν σχεδόν πάντα κομψές εμφανίσεις και είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσεις πως η κάθε μία εξελίσσει το dress code του εκάστοτε καθεστώτος με την προσωπική αισθητική της. Για παράδειγμα η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας δεν απαρνείται τη θηλυκότητα και το sexiness της και προσπαθεί να τα εντάσσει στις επίσημες εμφανίσεις. Από την άλλη η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας λατρεύει τις έντονες αποχρώσεις και πάντα τις συνδυάζει στα looks.

Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο fashion item, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις των πιο κομψών royals. Μπορεί οι γκαρνταρόμπες και τα προσωπικά τους στιλ να διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, ωστόσο, όλες έχουν φορέσει ξανά και ξανά ένα παρόμοιο σχέδιο, όπως αυτό που θα ανακαλύψεις παρακάτω.

Το Massimo Dutti φόρεμα που κερδίζει την royal ψήφο εμπιστοσύνης

Ο λόγος για το παρακάτω φόρεμα, που ανακαλύψαμε στο fashion drop της Massimo Dutti, ένα brand που φημίζεται για τις σύγχρονες και κομψές συλλογές του. Το φόρεμα έχει όσα λατρεύουν να φορούν οι royals και έχουμε δει πολλές φορές να φορούν παρόμοια σχέδια. Αρχικά έχει το κομψό και δυναμικό γιακά ενός shirt dress, έχει το πιο ευέλικτο μήκος, το μίντι, φέρει ζώνη στη μέση δίνοντας περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα και έχει επιβλητικά χρώματα. Ακόμα, το υπέροχο print, που το διακοσμεί, το κάνει πραγματικά ακαταμάχητο, ενώ διακριτικό άνοιγμα στο πόδι δίνει περισσότερο χαρακτήρα στο φόρεμα. Το σχέδιο της Massimo Dutti είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Το φόρεμα της Massimo Dutti έχει το σχέδιο που λατρεύουν οι κομψές royals
Μίντι φόρεμα με γιακά, ζώνη στη μέση και print, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ