Follow us

5 leather jackets που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Τα κομψά δερμάτινα τζάκετ που θα φοράς κάθε χρόνο.

5 leather jackets που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα Splash/Ideal Images

Τα πανωφόρια θεωρούνται απαραίτητα τη φθινοπωρινή σεζόν και πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε μία ανάσα από τον χειμώνα. Για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε αυτά και πιο συγκεκριμένα στα αγαπημένα μας leather jackets. Πρόκειται για μία κατηγορία ρούχων, που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να προσφέρει τόσο ζεστασιά και προστασία από τις απότομες εναλλαγές του καιρού όσο και πολύ στιλ. Ξέρεις πως βασικός μας στόχος στο MissBloom είναι να εντοπίζουμε ακριβώς αυτά τα κομμάτια που κερδίζουν τις εντυπώσεις, πληρούν τις στιλιστικές απαιτήσεις και δεν θυσιάζουν την άνεση στο βωμό της κομψότητας και το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά. Για αυτό, άλλωστε, και θεωρείται ένας στιλιστικός θησαυρός.

Οι fashionistas ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου έβγαλαν από τα βάθη της γκαρνταρόμπας τους τα δικά τους αγαπημένα σχέδια. Τα συνδύασαν με μεταβατικά κομμάτια, με σορτς και μπότες, όπως επίσης και με άκρως θηλυκά looks. Στα τελευταία έδωσαν το απαραίτητο edgyness που ισορροπεί την εμφάνιση. Παρατηρώντας τα σύνολα τους με πρωταγωνιστή τα δικά τους αγαπημένα τζάκετ αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας shopping guide με τα δερμάτινα τζάκετ που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Παρ' όλα αυτά, εδώ να κάνουμε μία σύντομη αναφορά στις προτάσεις της σεζόν, που είδαμε στις πασαρέλες Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23: Τα δερμάτινα τζάκετ ή αλλιώς τα biker έδωσαν το παρών στην πιο δραματική εκδοχή τους με loose γραμμή και ακόμα πιο edgy λεπτομέρειες. Oversized looks με shearling και faux γούνα επενδύσεις ήταν εκείνα που ξεχώρισαν στα catwalks. Οι σχεδιαστές έδωσαν περισσότερο χαρακτήρα στο κλασικό δερμάτινο τζάκετ μηχανής και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι stylish.

Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε μία ποικιλία επιλογών για να βρεις το ιδανικό για εσένα. Στον οδηγό αγοράς μας θα βρεις τόσο ζεστά oversized looks όσο και κλασικά biker πανωφόρια, για να δημιουργήσεις αντίστοιχες εμφανίσεις, όπως οι fashionistas.

Editor's Choice

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Mango

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Zara

Τζάκετ με δερμάτινη όψη και fleece επένδυση, H&M

Τζάκετ με δερμάτινη όψη και κροκό εφέ, Stradivarius

Δερμάτινο τζάκετ, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ