Η Τόνια Σωτηροπούλου σου δείχνει γιατί χρειάζεσαι ένα καλσόν σε έντονη απόχρωση

Ένα look που αποδεικνύει πως τα καλσόν με έντονο χαρακτήρα είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα καλσόν αποτελούν ένα staple της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας και όχι αδίκως. Είναι τα fashion items που μας επιτρέπουν με τον πιο κομψό τρόπο να διατηρούμε τη θηλυκότητά μας, χωρίς να θυσιάζουμε στο βωμό του στιλ την άνεση και πιο συγκεκριμένα τη ζεστασιά μας. Τα καλσόν μας δίνουν την ευκαιρία να φορέσουμε τα αγαπημένα φορέματα μας αλλά και τις φούστες μας προσφέροντας μας ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών. Τα εν λόγω κομμάτια είχαν κάπως παραγκωνιστεί στο πέρασμα των A/W σεζόν, όμως, από πέρσι έκαναν την παρουσία τους αισθητή και φέτος διεκδικούν και πάλι τη θέση τους ανάμεσα στις τάσεις. Μάλιστα, τα καλσόν πλέον προτιμούνται σε έντονες αποχρώσεις και με πολύ χαρακτήρα, όπως graffic σχέδια αλλά και διάφορες λεπτομέρειες που ανανεώνουν το κλασικό γυναικείο fashion item.

Ανάμεσα στις fashion lovers που φορούν τις μεγαλύτερες τάσεις στα καλσόν βρίσκεται και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έχει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων καλσόν στην γκαρνταρόμπα της. Η ίδια είναι και ambassador του ιταλικού fashion brand Calzedonia, που φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας και on trend σχέδια των καλσόν του. Η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία φορώντας ένα καλσόν σε έντονη απόχρωση και το look της μοιράζει έμπνευση.

Η ίδια επέλεξε ένα καλσόν σε μωβ απόχρωση με σχέδιο ρόμβων, το οποίο συνδύασε με μία ροζ μπλούζα, μαύρη μίνι φούστα με δερμάτινη όψη και μποτάκια. Ο συνδυασμός της σου δείχνει έναν fun τρόπο να εντάξεις στις εμφανίσεις σου τα καλσόν με έντονο χρώμα, καθώς θα κάνουν update στα κλασικά μονόχρωμα σύνολά σου.

Shop the Calzedonia tights

Διαφανές καλσόν 30 Den με ρόμβους στο κέντρο, Calzedonia