Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Το look της Ευγενίας Σαμαρά με δερμάτινο παντελόνι είναι το σύνολο που θα φορέσεις περισσότερο από κάθε άλλο αυτή τη σεζόν.

Η Ευγενία Σαμαρα δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι Instagram @eugeniasamara

Δεν είναι λίγες οι πρόσφατες εμφανίσεις των πιο κομψών και διάσημων fashionistas και celebrities με δερμάτινο παντελόνι. Από ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο fashion item δίνει το παρών σε κάθε γκαρνταρόμπα με τις style experts να μην το αποχωρίζονται τις τελευταίες εβδομάδες. Το έχουμε συναντήσει με blazers για το απόλυτο office look, με glamorous αξεσουάρ σε βραδινές εξόδους, με αθλητικά για το πιο cool athleisure σύνολο και σχεδόν με κάθε πιθανό style combo. Η δημοτικότητά του αυτή τη σεζόν έχει πραγματικά εκτοξευθεί και δεν μας κάνει εντύπωση. Είναι πολύ ζεστό, κομψό και σού δίνει πολλές ευκαιρίες για να το φορέσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων. Ωστόσο, το δερμάτινο παντελόνι αν και πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις αποφεύγεται από τις περισσότερες γυναίκες. Θεωρούν πως έχει υπερβολικά έντονο χαρακτήρα και μικρή ευελιξία. Η Ευγενία Σαμαρά, όπως και οι υπόλοιπες fashionistas, διαφωνεί κάθετα και σού δείχνει έναν κομψό τρόπο να το φορέσεις.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά με δερμάτινο παντελόνι είναι το σύνολο που θα φορέσεις περισσότερο από κάθε άλλο αυτή τη σεζόν

Η Ευγενία Σαμαρά μπορεί να φημίζεται για το υποκριτικό ταλέντο της, εμείς όμως εκτιμούμε και το στιλιστικό της. Η ίδια δημιουργεί ενδιαφέροντα looks, τα οποία μπορείς να θαυμάσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία σύντομη περιήγηση θα σου προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση που έψαχνες για το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου.

Σήμερα θα εστιάσουμε στην παρακάτω εμφάνισή της, στην οποία φοράει το δερμάτινο παντελόνι με έναν κομψό και πολύ απλό τρόπο. Η ηθοποιός το συνδύασε με ένα πουλόβερ σε κρεμ απόχρωση. Σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου έχεις και εσύ ένα τέτοιο και μπορείς να αναδημιουργήσεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό, που ισορροπεί το edgyness του παντελονιού και σού προσφέρει την ευκαιρία να το φορέσεις έως το γραφείο. Θα σου προτείναμε να ολοκληρώσεις το look με κομψά σκουλαρίκια, όπως η Ευγενία Σαμαρά με τα αξεσουάρ με πέρλες για περισσότερους στιλιστικούς πόντους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ