Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τη Zara φούστα που κολακεύει κάθε σωματότυπο

Εάν θέλεις να επενδύσεις σε μία φούστα, αυτή της Ελένης Μενεγάκη είναι η ιδανική.

Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές για δεκαετίες. Μεταξύ άλλων, έχει ξεχωρίσει και για το προσωπικό στιλ της, το οποίο αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες. Η παρουσιάστρια μάλιστα δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά τα σύνολα που δημιουργεί στην εκπομπή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, που μετρά περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο με τη φούστα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε μία midi εβαζέ φούστα σε navy blue απόχρωση με ένα πλευκτό one shoulder top σε γαλάζιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι δερμάτινες knee length μπότες. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και ιδανικό για την καθημερινότητα.

Από τη εν λόγω εμφάνιση της παρουσιάστριας ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο τη midi φούστα, την οποία μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή της Zara. Ο λόγος που μας άρεσε είναι επειδή κολακεύει όλους τους σωματότυπους με τον πιο θηλυκό τρόπο. Επίσης, πρόκειται για ένα από τα πιο πρακτικά bottoms, τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Πώς; Με πουλόβερ και πουκάμισα για μία πρωινή εμφάνιση στο γραφείο ή με bodysuit και tank tops για μία βραδινή έξοδο. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές είναι επίσης αρκετές τόσο σε flat όσο και σε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Look

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τη Zara φούστα που κολακεύει κάθε σωματότυπο
Μίντι φούστα εβαζέ Zara

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ