Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ δημιούργησε το ιδανικό look για το date night με τον σύντροφό σου

Πώς θα αντιγράψεις εύκολα το look της Υβόννης Μπόσνιακ;

Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photo Agency

Στη διάρκεια της καριέρας της, η Υβόννη Μπόσνιακ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο της ως σχεδιάστρια όσο και για τις στιλιστικές επιλογές της. Η δημιουργός αγαπά το minimal ντύσιμο, τις ουδέτερες αποχρώσεις και τις καθαρές γραμμές σε ρούχα, ενώ διαθέτει μία ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με όλα τα διαχρονικά κομμάτια. Απόδειξη αυτού είναι η εμφάνισή της στην πρεμιέρα του συζύγου της, Αντώνη Ρέμου στο NOX.

Πιο συγκεκριμένα, για την εν λόγω βραδινή έξοδο, η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να συνδυάσει ένα μαύρο tank top με επίσης μαύρη mini κρουαζέ φούστα, μαύρο καλσόν και platform shoes με τετράγωνο τακούνι. Το total black σύνολό της είναι κομψό, πολύ θηλυκό και ιδανικό για την εν λόγω περίσταση.

Ένα total black σύνολο όπως αυτό της σχεδιάστριας είναι μία πολύ κομψή επιλογές για διάφορες περιστάσεις, ακόμα κι αν αναρωτιέσαι τι μπορείς να φορέσεις στο ραντεβού με τον σύντροφό σου. Μία κρουαζέ φούστα όπως αυτή της Υβόννης Μπόσνιακ ή ένα little black dress πρόκειται να αναδείξουν τη θηλυκότητά σου και να σε κάνουν να αισθανθείς αυτοπεποίθηση. Ολοκλήρωσε το look σου με γόβες ή ένα ζευγάρι πέδιλα και πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη με κοσμήματα.

Το little black dress της Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ δημιούργησε το ιδανικό look για το date night με τον σύντροφό σου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ